Bence Hiçbir firma aynı ıpden 5-6 oy var diye yarısmacı silmez. kim şikayet ettiyse onu ALLAH'A (CC) havale ediyorum, 4 yıldır kampanyalarla uğrasıyorum daha 1 kisiyi rakip görüpte sikayet etmedim. Kisilik meselesi!!!
keşke diğerlerinni de ekran görüntülerini alsaydınız.Yarışmaların ip denetimli olması bir yönden iyi yoksa oylar uçuyor
Evet sonunda cevap vermek yerine beni banlamayı tercih ettiler,aklımdaki soru isaretleri kat kat artarken kendi cevabımı kendim buldum! mantıklı bir açıklama yapmak yerine civilin face sayfasına yazdıklarımı durmadan silip sonra da beni banladılar. artık hiçbirsey yazamıyorum. halbuki bu haksızlık karsısında hakaret falan etmemistim.
benide iki sayfa banladı ..dimes ve tepe naitulus ..aramıza hoş geldiiinnn
Evet sonunda cevap vermek yerine beni banlamayı tercih ettiler,aklımdaki soru isaretleri kat kat artarken kendi cevabımı kendim buldum! mantıklı bir açıklama yapmak yerine civilin face sayfasına yazdıklarımı durmadan silip sonra da beni banladılar. artık hiçbirsey yazamıyorum. halbuki bu haksızlık karsısında hakaret falan etmemistim.
gezikolik de fakeciye verince ben itiraz etmiştim benide banladılar diğer itiraz edenleride
sikayetvar a yazdım,kesin yetkililer arar
sikayetim isleme alınmıs yetkileler iletisime geçecekmis. bu arada inat ettim yeniden baslıyorum her pcden özellikle tek oy istiyorum bakılm bu sefer ne bahane edecekler?