Yaptıgınız ayıbı kendınıze yakıstırıyorsanız sorun yok glee yonetımı...
Herşeyi beğendiriyorsunuz 3d diye flood attırıyorsunuz az sonra şifre ekraına girince albümler sizin diyorsunuz sonrada yarına erteledik diyorsunuz.. bu sayfada sadece sizler yoksunuz işi olanlarda var diyorum sayfadan atılıyorum
kendi ayıbınızla başbaşa mutluluklar dostum size
" Yarışma bazı sebeplerden dolayı yarına ertelenmiştir.Parti yarın devam edecek, yarın 22:00'da tekrar burada olun albümleri ve hediye çeklerini kaçırmayın. Sebep malum, Glee hareketi. Bu Gee hareketini başlatmış olmaktan da gurur duyuyorum ayrıca. İyi geceler.

"
Bu gece Gleest partilerinin finali devam edecek. 22:00'da Gleest'te buluşalım. Neyi nasıl ve nerede kazanacağınızı gayet iyi biliyorsunuz.
#TurkeyWantsGlee3DMovie #WeWantGlee3DMovieInTurkey
ve yine yarına erteleyelim
"Özgür ve Işıl, aşağıdaki ve bu gece 22:00-23:30 arasındaki paylaşımlarımızı beğenerek hediye çeki çekilişine katılabilirsiniz. Ne kadar çok beğenirseniz o kadar çok çekiliş hakkınız olur. Albümler için de bugün saat 23:30'da açılacak şifre ekranına şifreleri giren ilk kişi olmanız gerekmekte. Bol şans."
PARTİ BAŞLADI! Sadece gönderileri beğenerek 100 TL değerinde Teknosa Hediye Çeki kazanabilirsiniz, ayrıca ödüllü videolarımızı izleyip ardından açılacak olan şifre giriş ekranına şifreyi giren ilk on kişiden biri olursanız da albümleri götürürsünüz. Albümleri hatırlayalım: Britney, Madonna, Beyonce, Justin, MJ, Rihanna, Lady Gaga, Adele. Bol şans
sahte olmasın ya windowslive felan yazmış mail adres
Teknosa'dan 100 TL değerinde hediye çeki kazanan arkadaşımız:
★Işık Sönmez★
İsmin bilinçli olarak bu şekilde seçilmiş sanki

Işık, sana Light Up The World'le bir mesaj veriyoruz. Telefon numaranı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'a iletirsen hediyen "Mobilhediyem" ile gönderilecektir. İyi günlerde kullan
Kimler albüm kazandı?
Merve Bilgiç - Rihanna
Özlem Berfin Abul - Britney Spears
Ramazan Güney - Beyonce
Ali Demirel - Madonna
Levent Us - Britney Spears
Mislina Ersöz - Justin Bieber
Ali Demirel - Michael Jackson
Bülin Atıcı - Lady Gaga
Sizler 'winner' olarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin'a adreslerinizi gönderin, biz de 'loser'larımıza sürpriz yapalım.

Kazanamayanlar hiçbir yere gitmesin, bir sürprizimiz var.