peki o üstler çekiniyolar bazılarındanki veremiyolar emir.......
buraua 5 otobüs polis geldi etraf sivil kaynyor ama allahtan olay çıkarmadan dapıldılar bi konuşma yaptılar kürtçe nedediler bilemecem
Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin Rabbim böyle bi acıyı başka kimselere yaşatmasın...
Şimdi neti açınca öğrendim,çok üzgünüm.Bu vatan uğruna şehit olan askerlerimizin ailelerine başsağlığı dilerim.Yüce Allah tüm günahlarını affetsin,mekanları cennet olsun inşallah!Allah rahmet eylesin..Bölücülerin ayaklarına dolaşır inşallah!
Az once s tv habere taraf gazetesi baglandi.Assil suclu orduymus basindakilermis.Nasil hemen pkky akla cabasina girliyor lar anlam veremiyorum.daglica baskininada sehitlerimiz varken asil siclu pkk degil derin pkk demislerdi.iyisi kotisimu var bu teroristin ya.
Az once s tv habere taraf gazetesi baglandi.Assil suclu orduymus basindakilermis.Nasil hemen pkky akla cabasina girliyor lar anlam veremiyorum.daglica baskininada sehitlerimiz varken asil siclu pkk degil derin pkk demislerdi.iyisi kotisimu var bu teroristin ya.
Eşkiya Partisi ve buna yandaşlık yapan nefretle kınadığım X partisi hak ve hüviyetten bahsetme cürretindeler yalnız ilk 3 madde kat'yen değişmeyecek..O kalın kafaları bunu kabul etsin !
Destekleyen parti bir onceki secimde grup kurdu bu secimde ise 35 milletvekili ile devam ediyorlar ve ne aci ki iclerinden biri benim uzaktan akrabam:( cok.uzuldum annem diyince bugun aksam...Allahim sen kimseye evlat acis gosterme yarabbim en katlanilmaz aci o...hic unutmuyorum Yazicioglu vefat ettiginde sunu demislerdi...iki genc cocugu var babalarini asla unutmayacaklar ama hayat devam ediyor,esi de evlatlarinin izinde olmali,annes icin ise hayat durdu...evet anneler evlatlarini yitirince hayat durmus oluyor...
dünden beri int imiz yok.konuyu görünce yaşadıklarım canlandı gözümde .acıyı en yakından yaşayan bir asker eşi olarak silvandan yazıyorum.yan binadan 2 komşumuz şehit oldu.dün arkadaşlarla beraber yaşadık acımızı.tarifi imkansız bi duygu.ama bu vatanı bir avuç çapulcuya bırakmak niyetinde değiliz.inş en yakın zamanda şehitlerimizin kanı yerden kalkar.türk halkı sessiz kalmasın.kimse banabişey yapmazlar demesin.bu gidişatla kimse rahat değil.ne yazıkki adiler sırttan kalleşce vurmayı biliyolar.şehit ailelerinin ve tüm vatanımızın başı sağolsun.gururyu ve onurlu asker eşi olarak vatan sana canlarımız fedaaa...
ailelerine ALLAH sabırlar versin insanın yüregi kaldırmıyor