-
Gönderen:
TUNAMM
14 Tem, 2011 18:42
-
ALLAH rahmet eylesin.okuyunca kanım dondu.yıllardır aynı acı bir bitremediler....kim kurşun sıktıysa kim emir verdiyse ALLAH cezalarını versin...
-
Gönderen:
fusterous
14 Tem, 2011 18:45
-
Ne yazıkki tüm bunlar siyasetimizin dışa bağımlı olmasından kaynaklanıyor, Allah tez zamanda belaları versin diyebiliyoruz sadece, ha keşke çağırsalar da kurtuluş savaşında dedelerimiz yaptığı gibi illa silaha gerek yok elimize kazma kürek alıp koşa koşa gitsek cepheye. Hâlâ imralıdaki köpeğin söyledikleri yayınlarda bize sunuluyor yani önemseniyor bu bebek katilinin sözleri! bizden iyi bakıyorlar köpeğe!!! ama biz nabıyoruz hala oturduğumuz yerden şehitlerimize ağlıyoruz. Çünkü elimizden sadece bu geliyor ne yazıkki
-
Gönderen:
emirtalha
14 Tem, 2011 18:47
-
İçimden çok şey diyorum gözlerim dolu yazıyorum ama konuşacak olsam kesin ağlarım o yaşlar durmaz gözümde. Şehitlerimiz için ALLAH RAhmet eylesin Ailelerine sabırlar versin. Diğer bilmem nelerede sözüm var ALLAH onların belasını versin. Babaannemin dediği gibi boyunları altlarında kalır inşallah boyu devrilesiceler
-
Gönderen:
Beyondparadise
14 Tem, 2011 18:55
-
Kafa dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor hala ağlıyorum aLLah (c.c.) kahretsin onları
-
Gönderen:
ebufaik
14 Tem, 2011 18:59
-
Allah rahmet eylesin Cenabı Allah gözü yaşlı anne babaların öksüz yetim kalan yavruların ahını bu zalimlerden hem bu dünyada hem ahirette alacaktır kimsenin yaptıgı yanına kar kalmayacaktır tek tesellimiz bu
-
Gönderen:
diazem
14 Tem, 2011 19:01
-
Ates dustugu yeri takiyor.ailelerine sabir ersin ALlah im.az sonra bir kac malum tv kanali cikar aslinda pkk yapmadi diye serefsizleri savunur.Dellendim su anda.İNsanin birseyler yapasi geliyor ya sabir.
-
Gönderen:
16gardiyan16
14 Tem, 2011 19:07
-
Mekanları cennet olsun basımız sagolsun
-
Gönderen:
enavci
14 Tem, 2011 19:11
-
mekanlari cennet olsun basimiz sagolsun allahim ailelerine sabir versin bu vahseti yapanlara da lanet olsun artik yeter
-
Gönderen:
gülirana
14 Tem, 2011 19:21
-
Rabbim ailelerine çok büyük sabırlar versin tarifi olmayan bir acı bu ... kimselere yaşatmasın inşallah bundan sonra
-
Gönderen:
simge87
14 Tem, 2011 19:25
-
Allah Rahmet eylesin ne zaman duracak bu şehit haberleri ne zaman asker aileleri rahat edecek çok üzgünüm şuan