0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazananları açıklamıyorlar çok saçma bir prosedür ama kazananlara mail gönderiyorlarmış bana günde belkide 200 tane mail geliyor mail nereden geliyor junk mı düşüyor uyuz oldum ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananları açıklamıyorlar çok saçma bir prosedür ama kazananlara mail gönderiyorlarmış bana günde belkide 200 tane mail geliyor mail nereden geliyor junk mı düşüyor uyuz oldum ya Facebookta açıkladılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananları açıklamıyorlar çok saçma bir prosedür ama kazananlara mail gönderiyorlarmış bana günde belkide 200 tane mail geliyor mail nereden geliyor junk mı düşüyor uyuz oldum ya Facebookta açıkladılarhadi ya yazmıştım böyle olurmu diye süper tebrikler bu arada
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananları açıklamıyorlar çok saçma bir prosedür ama kazananlara mail gönderiyorlarmış bana günde belkide 200 tane mail geliyor mail nereden geliyor junk mı düşüyor uyuz oldum ya Facebookta açıkladılarhadi ya yazmıştım böyle olurmu diye süper tebrikler bu arada yok açıklanan bşey orda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananları açıklamıyorlar çok saçma bir prosedür ama kazananlara mail gönderiyorlarmış bana günde belkide 200 tane mail geliyor mail nereden geliyor junk mı düşüyor uyuz oldum ya Facebookta açıkladılarhadi ya yazmıştım böyle olurmu diye süper tebrikler bu arada yok açıklanan bşey orda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin açıklamışlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananları açıklamıyorlar çok saçma bir prosedür ama kazananlara mail gönderiyorlarmış bana günde belkide 200 tane mail geliyor mail nereden geliyor junk mı düşüyor uyuz oldum ya Facebookta açıkladılarhadi ya yazmıştım böyle olurmu diye süper tebrikler bu arada yok açıklanan bşey orda Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin açıklamışlar şimdi gördüm ben başka bir sayfayı beğenmişim