Gönderen Konu: Satılık Beşik 99 TL  (Okunma sayısı 3006 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: Satılık Beşik 99 TL
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2011, 13:04:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence lila da kız beşiği.. taş koyma satışa çekil aradan diyosun biliyorum :D tamam sustum :)))
yok önemli degil  :) yeni dogmuş bebek rengine pek dikkat etmez gibime geldide  :) unisex olarakta kullanılabilir

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2011, 13:08:36 »
bizim 1.si kızdı, beşiği pembeydi, aynı beşiği 2.ye de kullanıyoruz. 2.si erkek  :) çocuk ne anlayacak yaw.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 14 Temmuz 2011, 13:10:38 »
Şaka bir yana fiyat kelepirin bile altı

Kullanılmış eşya almaktan gocunmam ben ; oğlan daha küçük olsa değerlendirirdim ama şimdi ki hurda beşiği bile ufak geliyor. kenarları yüksek güvenlikli yatak alacağım mecburen..

içindeki  setide veriyorsan alacak olan şanslı ..Hayırlı satışlar..
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 14 Temmuz 2011, 13:19:12 »
Selçuk bana kalsa hemen alıcaktım ama eşime mail attım resimleri, o öncedende hep diyordu sadece beşik değil takım alıcam diye şimdi yine sadece beşik istemiyorum diyor, bebek odası takımı alıcakmış bende büyüyen beşik düşünüyordum doğrusu :( Hayırlı satışlar
Bu arada yerinde olsam satmazdım 2. olunca yine gerekecek :)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 14 Temmuz 2011, 13:49:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Selçuk bana kalsa hemen alıcaktım ama eşime mail attım resimleri, o öncedende hep diyordu sadece beşik değil takım alıcam diye şimdi yine sadece beşik istemiyorum diyor, bebek odası takımı alıcakmış bende büyüyen beşik düşünüyordum doğrusu :( Hayırlı satışlar
Bu arada yerinde olsam satmazdım 2. olunca yine gerekecek :)
teşekkürler mehtap hanım ancak ev biraz küçük artık koyacak yer bulamıyorum
ve de içindeki herşey dahil verecegim seti ne yapacagım,fotografta koymuş oldugum gibi beşikle ilgili ne varsa dahil  :)

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 14 Temmuz 2011, 13:55:17 »
O fiyata bulmak imkansız üstelik yenide görünüyor kullanılmış olduğu bile belli değil bana kalsa hemen alırdım birkaç yerde fiyat araştırması yaptık fiyatlar gerçekten çok yüksek beğendiğim takımlar 1500-2000 arası.Ama evlilikte kararlar ortak alınıyor sadece benim olur dememle de olmuyor işte :)