Gönderen Konu: Reyhane| Kipling cüzdan hediye BUGÜN SON  (Okunma sayısı 4218 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
Ynt: Reyhane| Kipling cüzdan hediye BUGÜN SON
« Yanıtla #40 : 13 Temmuz 2011, 12:44:02 »
valla ben kiplingin adamı felan değilim  :D :D :D hiç de ummuyordum kazanacağımı hatta 4 gün sonra hera haber verdi kazandığımı  ;D

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 13 Temmuz 2011, 12:44:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bend kiplingden başka bi blogdan kazandım ama yorumun sadece kampanya şartlarını içeriyordu
yorumlarınız beğenildi denmesi şartlardaki ürünlere yorum yapma sanırım arkadaşlar ben bi çok ürüne yorum yazmıştım ve onlar beğenilmiş mansiyon kazanmıştım

yani sonuçta firma seçiyor bi çok kampanyamızda firma çekiyor kazananı :) yorum sayısına vs. inceliyorlar sanırım ;)

ben firmanin secmesini veya reyhan hanimi elestirmedim kendisi sadece araci
sadece katilim kosullarinda "en guzel, en cok yorum yapan" seklinde bir kriter yoktu
eger bilseydik biz de ona gore yapardik suan yaptiklarimiz bosa gitti zamanimiz emegimiz
sonradan kural degistirilmez benim ve okudugum kadariyla bircok arkadasin rahatsizligi buydu
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2011, 12:57:02 Gönderen: enavci »

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 13 Temmuz 2011, 12:52:45 »
bend kiplingden başka bi blogdan kazandım ama yorumun sadece kampanya şartlarını içeriyordu
yorumlarınız beğenildi denmesi şartlardaki ürünlere yorum yapma sanırım arkadaşlar ben bi çok ürüne yorum yazmıştım ve onlar beğenilmiş mansiyon kazanmıştım

yani sonuçta firma seçiyor bi çok kampanyamızda firma çekiyor kazananı :) yorum sayısına vs. inceliyorlar sanırım ;)

ben firmanin secmesini veya reyhan hanimi elestirmedim kendisi sadce araci
sadece katilim kosullarinda "en guzel, en cok yorum yapan" seklinde bir kriter yoktu
eger bilseydik biz de ona gore yapardik suan yaptiklarimiz bosa gitti zamanimiz emegimiz
sonradan kural degistirilmez benim ve okudugum kadariyla bircok arkadasin rahatsizligim buydu

" reyhan hanimi elestirmedim" buna sevindim,açıkcası çok da üzülmüştüm yazılanlara sonuçta blogumda yapılan bir kampanya idi., çünkü ben blog kampanyalarımda hep çekiliş yaptım ve kime çıktıysa o aldı hediyelerini,forumumuzdan da kazananlar oldu..Hatta bir önceki kampanyam morlila da video açılmadı diye firma çekilişi yeniledi, kıran kırana mücadele ettim, asla ilk kazananların hakkına giremem diye,Sözten Bey hatta sağolsun video açılması için yardım etti bana ama açılmadı, o gün de kandildi sırf ilk kazananların hakkı kaybolmasın diye tüm gün uğraştım kandil kandil ve galip de geldim....Ama firmalar kazananı belirleyince yapacak bir şey olmuyor,katılım koşullarında dediğiniz gibi en güzel yorum bana bildirilmedi..

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 13 Temmuz 2011, 12:55:19 »
bugün katılım son mu başlıkta öyle yazıyor

Kampanya bitti, bugün yazısı kaldı çünkü son gün için bugün diye değiştirmiştim başlığı..Bir sonraki sefere şansınız bol olsun..

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 13 Temmuz 2011, 12:59:03 »
belkide kendi adamı firmanın

Böyle düşünmeyin,kazanan kişi başlangıçtan beri kipling kampanyalarına katılıyordu ben de oradan gördüm ismini,kendisini de tanımıyorum,kiplingin de kendi adamına kazandıracağını sanmıyorum..Müge Hanımla biz kipling den önce de blogum üzerinden bir çok çalışma yaptık, devam da ediyoruz..