Benim şöyle bir önerim var şimdi mesaj gönderiyoruz oy istiyoruz saolsunlar destekliyolar geri dönüş yapılıyor mesela'' 400 oldun tebrikler'' gibisnden ama mesaj hakkımız saatlik sınırlı oldugu için bi teşekkür butonu olsa mesajlarda, hani teşekkür ederim deyip mesaj atınca mesaj hakkımız azalıyor.cevap atmazsakta kabalık olur sonuçta karşımızdaki kişi zamanını ayırmış desteklemiş bizi.boyle bir buton olsa iyi olur diye düşünüyorum.
böyle birşey mümkün mü bilmiyorum

mesaj sayısı sınırlı olduğu için ben kendi adıma söylüyorum teşekkür etmek için dönmediklerinde kırılmıyorum kimseye
eet ben beklyrm bi teşekkür bile etmiosun Armagan
Bende kırılmıyorum mesaj hakkı bitmiştir diyorum ama ben oy istediğimde arkadaşlar sağolsun destek olduğunda, mesaj hakkımda bittiğinde cevap yazamadığımda kendimi kötü hissediyorum bi teşekkürü çok görmüş gibi
Bende kırılmıyorum mesaj hakkı bitmiştir diyorum ama ben oy istediğimde arkadaşlar sağolsun destek olduğunda, mesaj hakkımda bittiğinde cevap yazamadığımda kendimi kötü hissediyorum bi teşekkürü çok görmüş gibi
ben yazıyorum vallahı hakkım olunca...bır de cok onemlı yarısması olanların mesaj hakkı bıtmesın dıye twıtterda bul benı dıyorum

) bazen bır kac kez dönmek zorunda olanlar oluyor vs vs...
eet ben beklyrm bi teşekkür bile etmiosun Armagan 
eheuheue sen yabancı deilsn gülümser kırılmazsn sen