Gönderen Konu: Foruma Üye Alımı Belli Zamanlarda Olsun?  (Okunma sayısı 5094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Ynt: Foruma Üye Alımı Belli Zamanlarda Olsun?
« Yanıtla #20 : 12 Temmuz 2011, 20:28:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bence üyelik paralı olsun  ;D o zaman kimse üye olmaz hehehe

ben yine olurum :D
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 12 Temmuz 2011, 20:28:36 »
burda 2 yıllık, 3 yıllık üyeler dururken 2,5 aylık üyenin böyle bir konu açması gerçekten çok tuhaf :)
bu durum senin niye zoruna gitti bende onu anlamadım.demekki ortamı benimsemişimki açmışım boyle bir konu
2,5 ayda çözmüşsün olayı :) devam et daha girmiycem bu başlığa :)

.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 12 Temmuz 2011, 20:29:55 »
Bence üyelik paralı olsun  ;D o zaman kimse üye olmaz hehehe

ya bak mesela zekirdek.com var orda uygulandı dedğin aylık 1 tl alıyolardı.konuya yazabiilmke özel mesaj atablmrk için hani çok önemli bir para değil ama gereksiz kişiler üye olmuyordu.ama olmaz burda.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 12 Temmuz 2011, 20:33:48 »
Bence üyelik paralı olsun  ;D o zaman kimse üye olmaz hehehe

ya bak mesela zekirdek.com var orda uygulandı dedğin aylık 1 tl alıyolardı.konuya yazabiilmke özel mesaj atablmrk için hani çok önemli bir para değil ama gereksiz kişiler üye olmuyordu.ama olmaz burda.

ben forumu seviyorum ya, Smile haklı. Ufak ufak başlayıp tutkuya dönüşüyor bu sonra. Belki diazem'i geçecek kampanyacılar var daha siteyi görmemiş. Önlerini kapamayalım şimdi :D
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 12 Temmuz 2011, 20:47:46 »
üyeliğin kısıtlanmasından çok bence belli bir zaman zarfında hiç paylaşım da bulunmayan üye  üyelikten azad edilsin. forumumuz sayesinde   hediye kazanan ama bir teşekkür mesajını bile çok gören  foruma hiç yararı olmayan  üyeler atılsın diyorum.. hoş bu ne kadar takip edilebilir o kadar teknik konuyu bilemiyeceğim :)

Çok mu acımasızım ne ???
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2011, 20:49:18 Gönderen: incesaz »
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 12 Temmuz 2011, 20:51:30 »
üyeliğin kısıtlanmasından çok bence belli bir zaman zarfında hiç paylaşım da bulunmayan üye  üyelikten azad edilsin. forumumuz sayesinde   hediye kazanan ama bir teşekkür mesajını bile çok gören  foruma hiç yararı olmayan  üyeler atılsın diyorum.. hoş bu ne kadar takip edilebilir o kadar teknik konuyu bilemiyeceğim :)

Çok mu acımasızım ne ???

yoo, kesinlikle katılıyorum. Bunu görüş ve önerilere taşıyalım hatta :D

Çevrimdışı Ahmar

• Usta Kampanyacı
  • SAÜ
« Yanıtla #26 : 12 Temmuz 2011, 20:54:10 »
o kadar çok üye varki foruma hangi birini atıcaklar uğraşmak çok zaman alır ama iyi fikir :)
Twitter: @zalimstalker instagram : @ukalamukalaa

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #27 : 12 Temmuz 2011, 20:59:45 »
bence boyle olursa daha iyi olur.örneğin ayda sadece 1 gün alım olcak yada referans alım olsun bu daha iyi olabilir.biri referans göstermeden üye olunmasın yeni gelen forum düzenini ortamı bilmeyen kişiler ortamı bozabiliyor.
facede hgk diye birini bulup referansım olurmusun felan deyip yine girilebilir

öyle rica eden birine referals olursanız o forumdan atıldığında sizde atılıyorsunuz bilmiyorsunuz sanırım yani birçok forumda düzen böyle..

Çevrimdışı isik07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #28 : 12 Temmuz 2011, 22:23:35 »
mesaj sayısını bakılsın foruma yük mü oluyor destek mi sinek gibi üstümüzden geçinmesin sonra açtığı konularada bakılabilir. mesaj sayısı belli sayının altında olanların üyeliği iptal edilsin çok kişi var buradan aldıklarını başka yerlere taşıyan. sonra üye alımı arkadaşlarında dediği gibi ayın belli günlerinde olabilri yada misafir üye olarak alınır sonra asıl üyede olabilir aynı sözlüklerde olduğu gibi.  tabiki bize bişey demek düşmez ama bunlar birkaç teklif söz hakkım varsa kullandım teşekkür ederim.

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 13 Temmuz 2011, 02:00:36 »
mesaj sayısı hiçbirzaman ölçüt olamaz, gerekli mesaj yazan kadar saçma sapan gereksiz mesaj yazanlarda var. ama forumda 2-3 yıldır üye olup tek bir paylasımda bulunmamıs birçok üye var. foruma son giris tarihlerine,giris sıklıklarına ve paylasımlarına bakılsın.  sadece kendi için mi yasıyor,yoksa millete de faydası dokunuyor mu,ona göre karar verilebilir.