Gönderen Konu: Hesap işletim ücreti  (Okunma sayısı 3583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: Hesap işletim ücreti
« Yanıtla #20 : 05 Temmuz 2011, 13:52:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Şimdi baktım hesabıma yaklaşık 1 hafta önce benden de çekmişler :)

27.Haz.2011    TEM-ARA10 HESAP ISL UCR-KISMI TAH.    0,09     -0,09    

Olan bütün parayı almışlar :D

simdiden sonra bankaya para yatirmasanizda isleetim ucreti alinacak ve bankaya borclanacaksiniz

ztn hesap işletim ücreti hesaba 1 yılda giren paradan daha fazla :) En iyisi PTT Kart, açıyorken 5tl ödüyorsun ömrün boyunca kullanıyorsun, hesabı kapatınca da 5tl'ni geri alıyorsun :D

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 05 Temmuz 2011, 13:52:57 »
Arkadaşlar size tavsiyem hesabınızda fazla para bulundurmayın.Fazla para olduğunda hemen hesaptan çekiyorlar.Ancak faturalarınızın tutarı kadar para yatırın ben öyle yapıyorum.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 12 Temmuz 2011, 12:53:49 »
bankalar bu ücretleri belirli bir hizmet karşılığında yasal zemin mevzuatları içersinde kesiyorlar.Az çok olması bddk ile ilgili beraber belirliyorlar mesela american exspress kartın yıllık ücreti 150 dolardı en son.Müşteriler bu ücretleri fazla buluyor verilen hizmet elle tutulur değil ne olduğunu bilmiyor banka müşterisi ama ciddi anlamda bir hizmet var.
bu yazdığım banka tarafından müşteri tarafında ise bende 6 tane kredi kartı var her birinden 50 tl kesmiş olsa 300 tl eder buna itiraz etmemek bence enayilik olur otomatik fatura veya 3 ayda şu kadar harcama sözüne bu kesilen ücretler geri iade ediliyor.Bu konuda en dik kafalı banka garantidir çok fazla taviz vermiyorlar.Ben 10 yıldır kredi kartı ve vadeli vadesiz hesap kullanırım 1 veya 2 kere bu şekilde ücret ödemişimdir artık ödemek yok