Gönderen Konu: Etinin pişkinliği  (Okunma sayısı 1379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
Etinin pişkinliği
« : 08 Temmuz 2011, 13:30:17 »
Eti kiminle mutlu oluyorsunda hediye kazandım bilgilerimi verdim ama 1 ay oldu gelmedi aradığımda  aynı isimde başka birine başka bir adrese teslim etmişler bir dahaki kampanyalara katılın dediler ilgilenmediler bile :o

Çevrimdışı canan10

• Usta Kampanyacı
Ynt: Etinin pişkinliği
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2011, 13:33:37 »
adres almak için size mail atmışlarmıydı ne biçim iş ki bu şikayet vara yazın..

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2011, 13:40:08 »
evet verdim kayıt edildi yazdı cevap bile yok nasıl firmaysa

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2011, 13:42:48 »
o ne demek ya bi dahaki kampanyalara katılın kardeşim ülker dido dan kazanmıştı başka bir adrese teslim edilmiş söyledik gelmedi bize diye hemen yenisini göndermişlerdi...eti ye hiç yakıştıramadım  >:(
birde eti yi bende kazandım ama 2.koli eksikti herkesinki tam gitmiş benimkin birinde fazla diğerinde az vardı gerçi hiçbirşey demedim etiye çözemedim  ???
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2011, 13:49:37 »
ben gazelladan usb bellek kazanmışım. mail gelmiş ama tatilde bakamamıştım. telefonla aldılar bilgilerimi. tatilden geldikten sonra mail yazdım dedim hala gelmedi hediyem. dediler .... isimli kişiye teslim edilmiş. ben de tanımıyorum o kişiyi dedim ama komşuları bir araştırayım kimmiş dedim. dediler tamam bize haber verin gerekirse yenisini yollarız. eşime sordum meğersem komşulardan biriymiş. ben de daha adamlara tamam buldum kişiyi demeden sen tut aras kargoya şikayet et niye başkasına teslim ettiniz diye. aras kargo da burayı arasın. eleman eve gelmiş eşiniz beni şikayet etmiş diye. ben de hemen gittim elemanla görüştüm. olayı anlattım. sonra da gazellayı aradım. durumu izah ettim de düzeldi. yoksa elemanı işten atacaklarmış. eleman da bize sürekli kargo gelince artık tanıyo, komşu da tatilde olduğumuzu söyleyince geri dönmesin paket diye teslim etmiş. dedim iyi yaptın boşver. kötü olmayalım şimdi durduk yere :)

ama gazellayı da buradan tebrik ediyorum konunun üstünde durduğu için.

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2011, 13:54:19 »
en iyisi merkeze mailatmak birde sahtekarmışım gibi davrandı :(

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2011, 13:58:46 »
aynısı başıma geldi benim adıma üyelik açan kişi,knorr a mail atıyor ona yolluyorlar. o yüzden facebook üyelik mail adresiniz ile kampanyalara gönderdiğiniz adres mutlaka aynı olsun ve takip edin.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2011, 01:25:35 »
peşine düşmek lazım yoksa yokoluyor