arkadaşlar sınavda hiç birşey alınmayacakmış ama benim parmağımda evlilik yüzüğüm var ve kilo aldığım için çıkmıyor sınava alırlarmı acaba kestirmekte istemiyorum
arkadaşlar sınavda hiç birşey alınmayacakmış ama benim parmağımda evlilik yüzüğüm var ve kilo aldığım için çıkmıyor sınava alırlarmı acaba kestirmekte istemiyorum
hiçbir şekilde mazeret kabul etmiyorlar..almazlar önlemini şimdiden al...
inanmıyorum nasıl duruyorsun o yüzükle parmağına kan gitmez

ben asla duramam sıkan bir yüzükle...
bu arada sınava bende gircem yarın yanıma ne alıp almıcamı bilmiyorum. ama alyansa karışmazlar heralde
hiçbir şekilde mazeret kabul etmiyorlar..almazlar önlemini şimdiden al...
ozaman önlemini almak lazım
Biz bu sene girmiycez. Alınıp alınmama olayı zaten kapıdaki polise kalmış.Gecen sene işine geleni aradılar onca aptal şeyle uğraşıyorlar.Kimse kopye sınavda çekilde yada sorular sınavda çalındı dememesine ragmen kapıda yapılan çağ dışı uygulama çok ilginç.