0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHersey farklı isim -soyisim -mail-tel gondermesinlerde göreyim herkes mini çakal oldu huehuehuehuehu Herks öyle yapmıştır rahat ol
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHersey farklı isim -soyisim -mail-tel gondermesinlerde göreyim herkes mini çakal oldu huehuehuehuehu
Hersey farklı isim -soyisim -mail-tel gondermesinlerde göreyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinform ilerlemiyo bende yaa Explorer dene istersenteşekkürler hallettim Mailim com.tr o yüzden olmuyomuş tr yi silince oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinform ilerlemiyo bende yaa Explorer dene istersen
form ilerlemiyo bende yaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHersey farklı isim -soyisim -mail-tel gondermesinlerde göreyim herkes mini çakal oldu huehuehuehuehu Herks öyle yapmıştır rahat ol isim- tel faklı olsa adres aynı olsa geliyomu gelse alıyomuyuz başkasının adınaya hani.
bir önceki tarzını yarattan kazanmıştım bundan da olur mu acaba???çok mu geç kaldım bi de yaa:((