Gönderen Konu: Pascal Nouma ile Kazan  (Okunma sayısı 1814 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ormes

• Usta Kampanyacı
  • Facebook-İnstagram-Twitter = @brkdvnc
Pascal Nouma ile Kazan
« : 16 Temmuz 2011, 14:52:52 »
Katılım Koşulları

* Yarışma 04/07/2011 saat 12:30 ‘da başlayarak 17/07/2011 saat 19:00’da bitecektir.Bu tarihler arasında Pascal Nouma’ya ait Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesine ücretsiz girerek, Pascal Nouma 21 sayfasını beğendikten sonra karşınıza çıkacak olan yarışmaya katıl sayfasından yarışmaya katılarak sahip olacalağınız link üzerinden sayfaya en fazla katılımcı getiren iki kişi ile sonuçlanacaktır.
    * Yarışma boyunca herkese sadece bir adet link verilecektir.
    * Sayfayı beğenip yarışmaya katıldıktan sonra sayfaya tekrar girişlerinizde karşınıza; size ait olan link, top 3 listesi ve sizin sayfayı beğendirdiğiniz toplam kişi sayısı belirecektir.
    * Yarışma kapsamında sayfaya en çok kişi getiren kişiye Hummel’dan t-shirt,çanta,eşofman,ayakkabı ve Pascal Nouma imzalı top verilecektir. Sayfaya en çok kişi getiren ikinci kişi ise Hummel’dan eşofman,t-shirt ve Pascal Nouma’dan imzalı top kazanacaktır.
    * Yarışmayı kazanan iki kişide hediyelerini Pascal Nouma’nın elinden alacaktır.
    * Pascal Nouma sayfasında önceden haber vermeksizin yarışma koşuları değiştirebilir.
    * Yarışmayı kazanan kişilerin Pascal Nouma 21 sayfasında duyuruları yapılarak açıklanacaktır.
    * Pascal Nouma 21 sayfasını yarışma boyunca olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilişim teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tüm haklarını hiç bir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir.
    * Markakod Reklam Tasarım ve Yalızım Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. çalışanları bu yarışmaya katılamazlar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Katılmazsan kazanamazsın..
İnstagram'dan takip ederseniz sevinirim. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
Ynt: Pascal Nouma ile Kazan
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2011, 14:54:38 »
bende şimdi gördüm
1.172
2.93

arkadaş getirmiş
sanırım pazar günü de son
...

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2011, 15:03:33 »
O.A bunu görmmeiş sanırım :) bugün kesin görür face de  paylaşılmaya başlanmış :D
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2011, 15:36:58 »
yaaa bu ödülü eşim için kazanmayı çok isterdim,ama geç kalmışız be yaw ::)
izgim

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2011, 16:44:55 »
zaten ozan aygün yarışıyor siz nereye kazanıyorsunuz ki .?  >:(

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2011, 17:00:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
zaten ozan aygün yarışıyor siz nereye kazanıyorsunuz ki .?  >:(

hiççç bırakın siz onu ozanın elinden bi iptal olan yarışma bide ıp  kontrolü olan yarışma kurtulur...
...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2011, 01:22:00 »
ben yarışma sonucunu gördüğümde aman belliydi zaten Ozan aygünün kazanacağı adamın girmediği yarışma yok ve zaten buyüzden katılmamıştım gibi bişeyler yazdım
o geri zekalıda(bu forumdan olduğunu biliyorum)bana cevap yazıp engellemiş şimdi gördüm zavallıyı  :(

Ozan Aygun 18 Temmuz, 00:02 Şikayet Et
çok özürlüsünüz ya...

biz böyle tiplere sülboysal diyoruz :))

kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 18 Temmuz 2011, 11:45:28 »
eee söylesenize şu forumdaki ozanı kimmi bi tespit etsek