Herkesin kargosunu gönderdm cok sıkıcıydı 15 tane kargo göndermek

güle güle kullanın
ne çok istemiştim bundan kazanmayı
bende istemiştim ama olmadı

neyseki kampanya aldım ama 5 kişiye hediye beklerim isimyok
Nilgün ben istedm chiccy den bana istedigim kolyeyi gönderdiler sende istee gönderir Ece hanımmm
tamam katılırım canım ama 5 kişi içinde hiç şansım olmaz sanırım. Aslında blogumda kampanya düzenlemeyi teklif etsem mi diye düşündüm ama o kadar zor geliyoki bana kampanya düzenlemek sonra geri vazgeçtim. Sağolsun duyarsız bazı firmalarla çok uğraştığım için soğudum blog kampanyalarımdan
güle güle kullan canım
bende saat istedim ama bakalım inş yollarlar
Bende duyarsız insanlarla ugrasmaktan cok sıkıldım
Bir tşekkr bile etmeden adres yollayan mı istersn , kac gündr beklediğin halde kısacık zaman diyen mii..
Sabır taşı olsa insan çatlaaar
tamam katılırım canım ama 5 kişi içinde hiç şansım olmaz sanırım. Aslında blogumda kampanya düzenlemeyi teklif etsem mi diye düşündüm ama o kadar zor geliyoki bana kampanya düzenlemek sonra geri vazgeçtim. Sağolsun duyarsız bazı firmalarla çok uğraştığım için soğudum blog kampanyalarımdan
katıl yinede cnm bakalım kısmet
sorma o firmları stres sıkıntı mahvoluyor insan

çoğuda sokuy veriyor zaten çıldırıyorsun sonra bende zaten 2 hafta kaldı doğum yapcam hayırlısıyla dinlenmeye çekilicem

yani bebek olmasa bile ara vercektim bloga
bazı firmalar dediğin gibi bizim emeklerimizi katılımcıların emeklerini yok sayıp 3 kuruşluk ürünlerde bile problem çıkarıyor

sinir oluyorum sinirr