0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa sinirimden ağlıyorum şu an yaaaa hiç bişey beceremiyolarrr varya adamlar aramış doğru deyip yeni yerin adresini vermemişler 1 tane fotoğraf istedim çekememiş bilgisayara yükleyememişş sinir oldummm yaaaakim bu vermeyenler? neyi beceremişler? niye seni aramamışlar? yeni yerin adresi neresi? ne bu şiddet bu celal
yaa sinirimden ağlıyorum şu an yaaaa hiç bişey beceremiyolarrr varya adamlar aramış doğru deyip yeni yerin adresini vermemişler 1 tane fotoğraf istedim çekememiş bilgisayara yükleyememişş sinir oldummm yaaaa
gönderimler ne zaman yapılacakmış soran olmadı mı hiç arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaa sinirimden ağlıyorum şu an yaaaa hiç bişey beceremiyolarrr varya adamlar aramış doğru deyip yeni yerin adresini vermemişler 1 tane fotoğraf istedim çekememiş bilgisayara yükleyememişş sinir oldummm yaaaakim bu vermeyenler? neyi beceremişler? niye seni aramamışlar? yeni yerin adresi neresi? ne bu şiddet bu celal kızmakta haklı kendisinden bağımsız olaylar oluyor ve hiçbir şey yapamıyor..Geçmiş olsun inş. hemen çözersin....