Az önce babamın telefonunu bi numara kısa arama yaptı . 7576778 nolu bi numara. ardından mesaj geldi ben burcu esmersoy sizi ve aracınızı mutlu edecek bi haber verecektim ama ulaşamadım lütfen bu numarayı arayınız demiş. Araştırdım başkalarınada ben derya baykal falan demiş telefonu açtıklarında..ortak bi reklam ajansı falanmı yoksa dolandırıcı mı yine bunlar
kesin dolandırıcıdır! burcu esmersoy arayacak değil kesin. zaten aramasında
önce çaldırdı sonra araman için mesaj gönderdi, demekki dolandırıcılık
sende mesaj at yetişemedim bidaha arayın bu sefer açacam de
aracınız benzinli mi dizel mi diye soruyor. aracım olmadığı için yüzüne kapattım

shellden mesaj geldi arkasından. burcu esmersoy seni aradım ulaşamadım. beni bu numaradan ara diye.
shell yazıyo mesajı gönderen tam emin olamadım zaten açmayız aramayızda ama neyin nesiymiş merak ettim

zaten dedim yinemi burcu esmersoyy
benide aradı aracınız varmı,dizelmi benzinmi kullanıyorsunuz diye sordu.shell.comdan öğrenebilirsinz falan diyordu indirimleri.ses kayıtlı
dünde erkek arkadasımla oturken mesaj geldi burcu esmersoy dedi dur arıyaym dedi ama ben tabi inanmadım aska kız fln mı diye düşündüm:)ama aradı aracınız benzinlimi dizelmi diye soruyormuş:)erkek arkadasımın günahını aldım:)
dünde erkek arkadasımla oturken mesaj geldi burcu esmersoy dedi dur arıyaym dedi ama ben tabi inanmadım aska kız fln mı diye düşündüm:)ama aradı aracınız benzinlimi dizelmi diye soruyormuş:)erkek arkadasımın günahını aldım:)
sen kimsin.?izmirden mi.?