bu akşam markete uğradım çocuk nesfitleri diziyordu dedim yeni mi geldi evet dedi 2 li paketler halinde üstünde küçük bir dergi vardı etrafına baktım baktım bulamadım karışık meyveli olduğu için ondan vazgeçtim çocuğa sordum bunda şifre varmış dedim ne şifresi dedi sustum

tabii çilekli aldım onunda yeni geldiğini söyledi ama şifre nerdeeeeeeeeeeeee
paketin arka yüzünde sol alt köşede bulunan demişler , BEN ALMADIM DAHA oraya bakın iserseniz
evet ILNI:XXXXXXXXX ile başlayan birşey var hadi onu bulduk ürün kodu olarak barkodumu yazıcaz çok saçma artı fişinizi saklayın demiş kasiyer arkadaşım çene çalarken fişi vermedi
ya şifreli paket yok hiçbi yerde
bende dediğimi yazdım gönderdim ürün kodu olmadan şifreniz yanlıştır dedi sağolsun
sonunda buldum kızılaydan bilkent reale sırf bunun için gittim ve aldım ama sadece meyveli ve sade olan bi kaç pakette şifre vardı ayrıca sol altta falan değil şifre paketin önünde sağ altta
ona bakmadım o arka sol altta oluyodu genelde yanlız şifre IL ile başlayan bişi değil kampanya olan paketlerin üzerinde zekiden 250 bikini kazanma şansı falan diye yazıyo ama şöyle bi sorun var benim anladığım kadarıyla markettekiler çok rahat toplar üzerine yapışık çünkü
ben paketin önünü hatırlamıyorum akşama kadar beklicem pofff tabi bu arada kırmızı meyveli olanı muhteşemmiş

sanırım benim pakette yok akşama gidip şu ikili paketlere bakim bide