0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cumartesihatta bir cumartesi otobusle yanindan gectim simdi hatirladim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinistanbul esenlerŞehitlik Pazarımamakta cikti bu pazar ozlem hanim
istanbul esenlerŞehitlik Pazarı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincumacumartesitebrik ederim bu nadide pazar istanbul-esenler-cumartesi pazarıydı 2.soru da futbol sahası
cumacumartesi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincumacumartesitebrik ederim bu nadide pazar istanbul-esenler-cumartesi pazarıydı 2.soru da futbol sahası sonucccc sanirim 3unu de ben bildim hos futbol sahasi degil bos arazi dedim ama bakalim juri ne diyecek
bir soru daha gelsin mi kolay olacak bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincumacumartesitebrik ederim bu nadide pazar istanbul-esenler-cumartesi pazarıydı 2.soru da futbol sahası sonucccc sanirim 3unu de ben bildim hos futbol sahasi degil bos arazi dedim ama bakalim juri ne diyecektmm kazandınız yazmadım sanırım tebrikler bilgilerinizi göndermenizi bekliyorum