0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhediyemizi ne zaman alıcas ki?Mail atıyorlar. belirttiğiniz şubeden, şu günden itibaren hediyenizi alabilirsiniz diye
hediyemizi ne zaman alıcas ki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhediyemizi ne zaman alıcas ki?Mail atıyorlar. belirttiğiniz şubeden, şu günden itibaren hediyenizi alabilirsiniz diye bana mail attılar ama hangi şubeden alıcaksınız diye ben de mail attım tekrardan ama hala bi dönüş olmadı. ödülünü gidip alan oldu mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhediyemizi ne zaman alıcas ki?Mail atıyorlar. belirttiğiniz şubeden, şu günden itibaren hediyenizi alabilirsiniz diye bana mail attılar ama hangi şubeden alıcaksınız diye ben de mail attım tekrardan ama hala bi dönüş olmadı. ödülünü gidip alan oldu mu?ben pazar günü aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhediyemizi ne zaman alıcas ki?Mail atıyorlar. belirttiğiniz şubeden, şu günden itibaren hediyenizi alabilirsiniz diye bana mail attılar ama hangi şubeden alıcaksınız diye ben de mail attım tekrardan ama hala bi dönüş olmadı. ödülünü gidip alan oldu mu?ben pazar günü aldımsize ne zaman bilgilendirme maili geldi? bana hala göndermediler:((
Armagan azcık tüyo verde bende kaznaym