bende bu konuda rahatsız olanlardanım. maalesef engelleyemiyoruz.
Yalnız adınızı aramanıza gerek yok, profilinizde etiketlendiğiniz resmin yanında ki çarpı isaretine tıklayın, Gönderiyi ve Etiketi kaldır dediginizde siliniyor. bu sekilde buldum çozümü ben...
ayhh bende söyle söyle bıktım baktım kimse takmıyo ben başladım onları etiketlemeye simdi biraz azaldı:))))
bugünlerde pek netle ilgilenemiyorum sadece akşamları mesaj varmı diye ancak bakabiliyorum etiketden geçilmiyor ortalık profil resimlerimden çok etiket resimleri olmuş gerçekden artık bu iş iyice rahatsızlık veremeye başladı
facebook gizlilik ayarları-->Etiketlendiğim fotoğraflar ve videolar-->ayarları düzenle--->Etiketlenmiş olduğum fotoğraf ve videoları kimler görebilir?--->özelleştir düzenle--->sadece ben--->ayarları kaydet
bu şekilde sadece ben deyince sadece siz görüceksiniz
maalesef ben bu şekilde çare bulabildim bazen saçma sapan fotolara etiketleniyor en azından sadece ben görebiliyorum ama gerçekten bende bıktım
facebook gizlilik ayarları-->Etiketlendiğim fotoğraflar ve videolar-->ayarları düzenle--->Etiketlenmiş olduğum fotoğraf ve videoları kimler görebilir?--->özelleştir düzenle--->sadece ben--->ayarları kaydet
bu şekilde sadece ben deyince sadece siz görüceksiniz
maalesef ben bu şekilde çare bulabildim bazen saçma sapan fotolara etiketleniyor en azından sadece ben görebiliyorum ama gerçekten bende bıktım 
benimde böyle ya bu ayar uzun zamandır ama ben kendim görmekten bıktım
Arkadaşlar etiketlenmekten bende bıktım ne yazıkki... ve bugün aklıma gelen bir fikri paylaşmak istedim...
etiketlendiğimiz fotoğrafları spam olarak şikayet edelim. Örneğin 50 kişinin etiketlendiği bir fotoyu 30 kişi şikayet etse eminim Facebook bu konuda birşey yapar

bu fikri bir uygulayalım derim umarım tutar