0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino arkadaki tüy kısmı çirkin olmuş ama dayanamadım katıldım resmi goremiyorum baska bir resim programiyla yukleyebilirmisiniz merak ettim siz oyle deyince twitterada eklemişlerdi hergün kampanya sayfasına yada face ordan bak istersen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino arkadaki tüy kısmı çirkin olmuş ama dayanamadım katıldım resmi goremiyorum baska bir resim programiyla yukleyebilirmisiniz merak ettim siz oyle deyince
o arkadaki tüy kısmı çirkin olmuş ama dayanamadım katıldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino arkadaki tüy kısmı çirkin olmuş ama dayanamadım katıldım resmi goremiyorum baska bir resim programiyla yukleyebilirmisiniz merak ettim siz oyle deyince twitterada eklemişlerdi hergün kampanya sayfasına yada face ordan bak istersen hepsi yasakli neyse aksam evde bakarim sagol
kürk kısmı hiç güzel değil bence ama katılıyım belkı cıkar o kısmını keserım
twitter olmayan katılamıyormu
bencede bitmiş bu kampanya