Az önce annem belediyeyi aramak istedi . karşısına bi bayan çıkmış orası belediyemi diye sordu annem , kadın da demiş ki yok herhalde ben yanlış aradım pardon demiş kapatmış

. tekrar aradı 2 tane kadın gülüşerek konuşuyolarmış

. 3. kez aradı bi kadın çıktı çok yanlış numara demiş kapatmış tekrar çalmaya başlamış telefon ardından adam çıkmış annem "belediyeyi aramıştım" dedi adam da" bende başka bi yeri arıyordum siz çıktınız demiş

. Telekomda mı arıza var acaba başka yerleri arayanları birbirine bağlıyo telekom
Bulunduğunuz binada veya bağlı olduğunuz şebekede karışma vardır. Bence acilen 121'e arıza kaydı verin, hattınızdan başkaları konuşmasın...
arada oluyo ama 1 kez oluyosa 2 ye doğru çıkıyodu sizinki baya karışmış
1 saat sonra aradık yine karıştı . sonra düzeldi tekrar olursa arızayı ararız artık ne olur ne olmaz
türk telekom alt yapı çalışması yapıyor belki dikkatinizi çekmiştir dışarda sağda solda beyaz büyük dolaplar. Santraller falan yenileniyor kabaca, bu yüzden öyle gariplikler bolca oluyor zmanla düzelir

bizide sürekli ankesörlü telefondan arıyolardı yada arayan kişilerin nuamraları yanlış çıkıyordu bi süre sonra düzeldi .
1 saat sonra aradık yine karıştı . sonra düzeldi tekrar olursa arızayı ararız artık ne olur ne olmaz
arızayı nasıl arıcankiii o da karışmasın sonra
evet ya doğru

denk gelene kadar ararız artık

bu arada belediyedeki adam sesimizi duyuyormuş yanii ama biz farkında değiliz