0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende kızılay ykm mi denesem gidip istemekte sorun ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfatihdaki mağazaya gitti kardeşim vermiyorlarne demişler ki de vermemişler?
fatihdaki mağazaya gitti kardeşim vermiyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kızılay ykm mi denesem gidip istemekte sorun ya niye sorun olsun ki sonucta bizim için bırakmıslar onları hiç çekinmeden sor canım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNiveada mumlarım biteli çok oldu ama formu doldurmadım mailde gelmedi, siz ne yaptınız arkadaşlar geldi mi mail?Banada form cıkmadı arada kaynıyacağız gibi gelıyor ama..
Niveada mumlarım biteli çok oldu ama formu doldurmadım mailde gelmedi, siz ne yaptınız arkadaşlar geldi mi mail?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kızılay ykm mi denesem gidip istemekte sorun ya niye sorun olsun ki sonucta bizim için bırakmıslar onları hiç çekinmeden sor canım ben niyeyse böyle şeylerde acayip çekiniyorum ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende kızılay ykm mi denesem gidip istemekte sorun ya niye sorun olsun ki sonucta bizim için bırakmıslar onları hiç çekinmeden sor canım ben niyeyse böyle şeylerde acayip çekiniyorum ya bende cekiniyorummm
bende var bir tane ne oluyormuş şifre olunca anlamadımgeçen gün cevahirin önünde dağıtıyorlardı bende aldım 3-5 tane ama dağıttım 1 tane kaldı bana