aynen katılıyorum her büyük ödüllü yarışmada oldugu üzere kazanan aynı kişi olucak tüm ödülleri farklı isimleri götürücektir şüpheniz olmasın.her zaman her yarışmada hazır asker beklio zaten :/
bu ozan aygünle derya topsaç izleme listemde zaten umarım ip li bir yarışmaya katılırlarda destekleriz hepimiz birden

ne dersiniz.?
arkadaşlar sadece oylama yapmak için video mu yüklemek gerek .???biliyor musunuz??
gerek yok uygulamaya izin verip oylayabiliyorsunuz buarada bazıları çok hoş lmuş videoların
arkadaşlar size sadece şunu söyleyim,calista belek otel süperin otesi bişey,7 yıldıza denk gelen bi otel.olimpik havuz,golf sahası,animasyonlar, vs..herşey harika,otelde türk bulmak bile imkansız.ben balayını orda geçirmiştik,kim kazanırsa süper bi hafta sonuna hazır olsun..o derece :)keşke ben kazansam ama beğenili oyüzden ümidim yok
arkadaşlar size sadece şunu söyleyim,calista belek otel süperin otesi bişey,7 yıldıza denk gelen bi otel.olimpik havuz,golf sahası,animasyonlar, vs..herşey harika,otelde türk bulmak bile imkansız.ben balayını orda geçirmiştik,kim kazanırsa süper bi hafta sonuna hazır olsun..o derece :)keşke ben kazansam ama beğenili oyüzden ümidim yok 
hayır hayır..sadece beğeniyle olacak iş değil..Panda önlemini aldı ayrıca "juri kararı" şartı önplanda..
o zaman eşimi ikna ediyim de o panda şarkısını söylerken videoya çekiyim

gerçekten ödül süper ya..
o zaman eşimi ikna ediyim de o panda şarkısını söylerken videoya çekiyim
gerçekten ödül süper ya..
ben bile bir video çekip koymayı düşünüyorum..yani fake oylar sadece değerlendirmeye alınmak için bir koz ama kazandıran nokta ise "juri" ...(24 saat dolduktan sonra aynı hesaptan yine oy verebiliyorsunuz)
vıdeodan hıc cakmıyorum yoksa cok ıyı seyler dusunebılırdım...ama ben cekerım tas devrınden kalma olur