0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şehrimizde toplantı geç olacak. elden verelim diyor bayan ama eve gelecek, 2 saat petrayı anlatacak. çekemem valla. toplantıya da katılamam.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşehrimizde toplantı geç olacak. elden verelim diyor bayan ama eve gelecek, 2 saat petrayı anlatacak. çekemem valla. toplantıya da katılamam.keşke bizede eve gelseler kim taşıycak o kadar şeyi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşehrimizde toplantı geç olacak. elden verelim diyor bayan ama eve gelecek, 2 saat petrayı anlatacak. çekemem valla. toplantıya da katılamam.keşke bizede eve gelseler kim taşıycak o kadar şeyi ne kazandınkine
ben geçen gittim toplantılarına. benim ürünüm gelmemiş bi üyeden rica etmişler onun elinde kullanılmamış varmış onu bana verdiler. sadece o üyenin gelmesini bekledim. Vaktim yoktu bu yüzden seminere kalamayacağımı söyleyip hemen çıktım.Hediyemi alırken alkışladılar falan baya şaşırdılar eşimle gitmiştim eşim kendini kadın programında hissetti valla zor tuttum içerde
adresinize göndereceğiz denip de gelen var mı?