Haziran ayında benimde kızımın doğum günü ama anladığım kadarıyla yarışma doğum günü ile ilğili olmayacak
ben kızıma poğça alayım dedim 1,5 tl dedi, hönk dedim ben bu paraya 3 tane alıyom..
yarışmanın başlamasına 15 dk kaldı
yarım kilo dondurma sadece 2 kişiye
Özsüt Yarışmamız Haziran ayı boyunca haftada 2 kez yapılacaktır, tüm kullanıcılarımıza bol şans dileriz. Bir sonraki yarışmamız 6 Haziran 2011 Pazartesi.
"Haziran ayı boyunca her hafta 2 kişiye dondurma" yarışmamız bugün saat 14.00'te yeniden başlıyor! Sakın kaçırmayın...
Bugün saat 14.00'de yapılacak 3. yarışmamız için yükleyeceğimiz görseldeki cümlemizi doğru bilen ilk kullanıcımız, 500 gr. Özsüt dondurması kazanacak!
Saat 14.00'teki yarışmamız için Facebook sayfamızda buluşuyoruz

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
27 Haziran 2011 Dondurma ödüllü yarışmamız!
.27 Haziran 2011 Pazartesi, 13:10 tarihinde Özsüt tarafından eklendi.Bugün saat 14.00'de yapılacak yarışmamız için yükleyeceğimiz görseldeki şifreli cümlemizi doğru bilen ilk kullanıcımız, 500 gr. Özsüt dondurması kazanacak!
Görselimiz Facebook sayfamızdan yüklenecektir ancak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine girip üye olan kullanıcılarımız aynı dakikalarda Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin üzerinde fazladan ipucu harfler görebileceklerdir. Bu görseli, üye olup giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen sayfada görebileceksiniz. (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin)
* Saat tam 14.00'te ozsutum.com sayfasını yenileyerek güncel görseli görebilirsiniz.
Yarışma kurallarımız gereği, cümlenin tam ve doğru yazılması, harf hatalarının olmaması gerekmektedir. İlk ipucundan 20 dakika sonra cümle hala bilinmemişse bir ipucu daha verilecektir.
Cevaplarınızı mutlaka yüklenen görselin altına yorum yaparak iletiniz. Önceki yarışmamızı kazanmış kişilerin ikinci bir ödül kazanamayacağını bildirir, herkese şimdiden bol şans dileriz!
.