Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin olarak sosyal sorumluluk ilkemiz gereği, sahipsiz sokak hayvanlarına yardım ediyoruz. Azerice Rusça Noter Yeminli Tercüman ve Mahkeme Bilirkişi Tercümanı olarak çeviri gelirlerimizin %20-ni sahipsiz sokak hayvanlarını beslemek, kısırlaştırmak ve tedavi etmek üzere kullanıyoruz.
Özellikle, Ankara'nın sanayi bölgelerindeki aç susuz, hasta ve yardıma muhtaç hayvanlarını her haftasonu sanayilere giderek besliyor ve hasta olanları tedavi ettiriyor, aşılarını yapıyoruz.
Hayvan haklarına yönelik çalışmalarımız ve aç susuz sanayi hayvanlarının resimleri bu linklerde görülebilir: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ,
Kayit olun veya
giris yapin Stemizi ziyaret ederek, Azerice Rusça çevirilerinizi bize yaptırarak sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımıza sizler de katkı sağlamış olursunuz.
Özellikle, yaz aylarında sahipsiz sokak hayvanlarının susuzluk boyutu dayanılmaz hale geliyor, bu nedenle her bir duyarlı insan kapısının önüne bir kap su, bir kap mama (yemek artığı, makarna, kuru veya yaş mama v.b.) koyarak hayvan hakları hususunda olumlu bir adım atmış ve çaresiz hayvanlara yardım etmiş olur.
Kayit olun veya
giris yapin