49 TL Değerinde Bionce Ozon Yağı Kazanan "Ayşegül Hasip" ★★★
(Lütfen bu hesabımızı arkadaş listenize ekleyiniz ve müşteri temsilcilerimizin sizinle irtibata geçmesini bekleyiniz) Tebrikler
Bır yag 50 tl olurmu ya en faydalısı 15 tl ucmuslar
dün ben kazandım bugun aradılar kargo bize aitmiş yurtiçi kargoya vericekler ne işe yarıyor bilmiyorum ama inşallah verdiğim paraya değer.
dün ben kazandım bugun aradılar kargo bize aitmiş yurtiçi kargoya vericekler ne işe yarıyor bilmiyorum ama inşallah verdiğim paraya değer.
cilt lekelerine sivilcelere çok iyi geliyormuş kullanan bir arkdşım öyle demişti
cilt lekelerine sivilcelere çok iyi geliyormuş kullanan bir arkdşım öyle demişti
şimdi bende araştırdım pek çok cilt hastalığına iyi geliyormuş.inşallah bendeki sedef hastalığına da iyi gelir..
1 günde hediyem geldi 4,5 lira kargo ödedim.
Aynı gün kazanmıştık senle ama ancak beni bugün aradılar. yarın gelir o zaman benim kazandığımda.. Daha önceden kazanmıştım ama markası farklıydı epey faydalı bir ürün bakalım bu marka nasıl birde bunu deneyelim
Aynı gün kazanmıştık senle ama ancak beni bugün aradılar. yarın gelir o zaman benim kazandığımda.. Daha önceden kazanmıştım ama markası farklıydı epey faydalı bir ürün bakalım bu marka nasıl birde bunu deneyelim
bugün aradılarsa yarın gelir evet. güle güle kullan canım