önce kazandıklarınızı duyunca imrenirler sonra nasıl kazandığını sorarlar.söylersin ayrıntılı şekilde anlatırsın hatta bak şöyle şöyle bir forum var dersin üye ol sende takip et kazan vs..seni uzun uzun dinler ve belki ilk başa foruma bile üye olur ancak sonra çok geçmeden tüm hevesi kaçar ve burun kıvırır ya da kazandıklarınızdan utanmadan yüzsüzce ban da kazansana der ..
verirsin ama bir teş.bile etmez.artık hiçbişey vermiyorum kimseye..bozulsun kremler çöpe atarıım fazlaları ama yok...
bazıları da kazanırsın kazanırsın sonra sonra " ya şöyle büyük bişeyler kazansana " falan der sinir ederlerr memnun da olmuyolar
bir de verdiğiniz hediyeyi nasıl olsa bedava diye komşunun çocuğuna falan verenler var
arkadaşlar boyle şeyleri soylemiyeceksnz insanlara çok abartıyolar büyütyolar yayıolar herkese ben akrabalarıma bile soylmem hiç bişey uğurumda kaçar diye siz siz olun soylemeyin
en iyisi bu işlere meraklı olmayan hiç kimseye birşey kazanmamak, vermemek
neyse gece gece strese soktum sizi de, hakkınız helal edin
benim eşmin ailesinden birisi demiştiki.. bunlar sana geliyor ama yarın bi gün faturaları gelir faiziyle birlikte ödeyemezsiniz.. ben karışmam demişti
benim eşmin ailesinden birisi demiştiki.. bunlar sana geliyor ama yarın bi gün faturaları gelir faiziyle birlikte ödeyemezsiniz.. ben karışmam demişti 
babam hala diyor ay sonu fatura gelsin ozaman görürüm diyor kazandıklarımı internet faturasına yazıyorlar sanıyor