0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ar kadaslar lutfen banada bı uf Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinar kadaslar lutfen banada bı uf Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben verdim sana önceki mesajlara bakın bir önceki sayfaya sen üfle oldumu
arkadaslar sanirim taktik hatasi yaptik mumlari bitenler arkadas daveti yapamiyor 100 arkadasi davet edemeyince de ipad cekilisine katilamayacagiz 100 arkadas icin 5 gun beklemek gerekiyordu biz 2. gun bitirince sadece 40 arkadas davet edebildik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaslar sanirim taktik hatasi yaptik mumlari bitenler arkadas daveti yapamiyor 100 arkadasi davet edemeyince de ipad cekilisine katilamayacagiz 100 arkadas icin 5 gun beklemek gerekiyordu biz 2. gun bitirince sadece 40 arkadas davet edebildik evet yaa cidden kmse 100ü tamamlamadı,mumlar söndü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 mumum kalmış..Son 1e kaldınız:))) Destekelrinizi bekliyorum..Elimden geleni yaptım...
7 mumum kalmış..