0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben formu bi türlü doldurup yollayamadım aynı sorunu yaşayan varmı :Sbende diğer tarayıcılardan yapamadım ama operadan oldu sanırım 3-4 tarayıcıdandenedim ama olmadı :Sbende denedim olmadı ama operadan oluo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben formu bi türlü doldurup yollayamadım aynı sorunu yaşayan varmı :Sbende diğer tarayıcılardan yapamadım ama operadan oldu sanırım 3-4 tarayıcıdandenedim ama olmadı :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ben formu bi türlü doldurup yollayamadım aynı sorunu yaşayan varmı :Sbende diğer tarayıcılardan yapamadım ama operadan oldu sanırım
ya ben formu bi türlü doldurup yollayamadım aynı sorunu yaşayan varmı :S
jodi 95 oldun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar yarın herkes arkadaş öner butonundan baksın kimler üflemiş,ona göre herkes onun pastasını üfleyene versin,yoksa böyle olmayacak!23 kaldı...desteğe devam:)))
arkadaşlar yarın herkes arkadaş öner butonundan baksın kimler üflemiş,ona göre herkes onun pastasını üfleyene versin,yoksa böyle olmayacak!