Gönderen Konu: Philips Avent "Anneler Tavsiye Ediyor" Yarışması Kazananları  (Okunma sayısı 3648 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
Ynt: Philips Avent "Anneler Tavsiye Ediyor" Yarışması Kazananları
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2011, 17:28:14 »
bende katılmıştım ama te başında bırakmıştım 5 oyum vardı kazanamamışım yazık bana  :D

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2011, 17:35:33 »
Evet arkdaşlar o yarışmada oy toplamak için blogumda maillerimde yabancı - Türk bir sürü arkadaşıma oy atmaları için ricada bulundum. Son gün özellikle bu 3 bayan baya artışlardaydı ve arkadaşlarımda sagolsun desteklediler. Yarışma bitti ve benim Facebook ve mailime tabii ad soyad aynı olunca bulmuşlar hemen sana bu ödül kalmaz , boşuna beklme gibi mesajlar geldi. Bebek.com a bildirdiidm Facebook sayfalarına yazdım sonuç ben listede yokum ama en ağır sahte hesapcılar var. Bu isimler ve evet yeşil soyadlı kişi her yerde var zaten . Ama inat ettim hakkımı bırakmyacağım boş yere 4 hafta sitelerinin reklamını yaptım- oy istedim. En olmadı firma hakkında şikayette bulunucam. Çünkü hep 3 isim çok ilginç geldi bana Glade Sen Tasarla da top 10 da bunlar vardı. Bugün defalarca aradım Bebek.com u yetkilier size dönücek dendi dönmezler biliyorum çünkü bu işte danışıklı dövüş olduğuna inandım.Sizlerinde yazısını görünce çok mutlu oldum demek ki bu tür insanları tek fark eden ben değilmişim.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2011, 17:37:44 »
resimdeki ilk biberondan geldi bana 1-2 ay önce
neden ve nereden geldi hala bilmiyorum :)

Çevrimdışı kontus

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 17 Haziran 2011, 06:41:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
resimdeki ilk biberondan geldi bana 1-2 ay önce
neden ve nereden geldi hala bilmiyorum :)
Milupa'nın sayfasında 'Sütüm yeterli mi?' anketi vardı.Her 25. kişiye Avent biberon hediye ediyorlardı.Herhalde oradan gelmiştir ;)

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 17 Haziran 2011, 08:30:52 »
aa evet olabilir o anketi cevaplamıştım :) teşekkür ederim :)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #15 : 17 Haziran 2011, 08:44:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Evet arkdaşlar o yarışmada oy toplamak için blogumda maillerimde yabancı - Türk bir sürü arkadaşıma oy atmaları için ricada bulundum. Son gün özellikle bu 3 bayan baya artışlardaydı ve arkadaşlarımda sagolsun desteklediler. Yarışma bitti ve benim Facebook ve mailime tabii ad soyad aynı olunca bulmuşlar hemen sana bu ödül kalmaz , boşuna beklme gibi mesajlar geldi. Bebek.com a bildirdiidm Facebook sayfalarına yazdım sonuç ben listede yokum ama en ağır sahte hesapcılar var. Bu isimler ve evet yeşil soyadlı kişi her yerde var zaten . Ama inat ettim hakkımı bırakmyacağım boş yere 4 hafta sitelerinin reklamını yaptım- oy istedim. En olmadı firma hakkında şikayette bulunucam. Çünkü hep 3 isim çok ilginç geldi bana Glade Sen Tasarla da top 10 da bunlar vardı. Bugün defalarca aradım Bebek.com u yetkilier size dönücek dendi dönmezler biliyorum çünkü bu işte danışıklı dövüş olduğuna inandım.Sizlerinde yazısını görünce çok mutlu oldum demek ki bu tür insanları tek fark eden ben değilmişim.

ne demek bu ödül sana kalmaz, böyle bişey var mı yahu ne ayıp bu kadar mı düşüyo insanlar 400 liralık şeye muhtaçlar mı aklım almıyor..

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 17 Haziran 2011, 09:24:07 »
bu isimleri her yerde görmekten midem bulandı ne gözü doymaz insanlar..hak yiyenin eninde sonunda bir yerden acısı çıkar..

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2011, 15:11:02 »
Bu 3 isim ya firmalrla anlaşıyor ya web hizmetini sunanlarla ben anlamdım. Bugün hala ulaşamdım sözde yetkililere ama hakkımı yedirmeyeceğim bana o 3 kişinin oylarının her birinin farklı ipleden geldiğni ispat etsinler. Yok olamaz derlerse işte o zaman oyun ortaya çıkar çünkü bu durumda benim oyumun nerden geldiğini nerden biliyorlar. Tüketici dernekleri- Ticaret bakanlığı yetkili bütün birimlere şikayet edicem. Bu 3 kişi koaly yolu bulmuş anlşamalı yaıyorlar %100 emin oldum. Bana gelen maillerde de farklı isimlerde belli ki onlar sonuca bakarsak. Bakalım daha neler görücez?
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı sunayaren

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans,hazırlıkla fırsatın karşılaştığı köşe başıdır
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2011, 15:58:24 »
canım 400 liralık şeye değil 4 lira için adamı yer bu insanlar gözleri doysun açların inşallah bu yazılanlarıda görürler allah bin belalarını versin sahtekarların ve onlara da meydan veren sayfa sahiplerinin :D :D :D :D
her güneş batışında bir parçan eksilir...

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2011, 16:03:26 »
bu yeşilden böö geldi banada  >:(