Gönderen Konu: Emirtalha + Çekiliş Hakkı | Dishi Butik 5 Kişiye 20 TL Çek (15-30 Haziran)  (Okunma sayısı 2526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Arkadşlar katılımlarınızı bekliyoruz 20 TL ile alınabilecek çok şey var kargo firmaya ait ve 5 kişiye
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
arkadaşlar kampanya ile ilgili sorun yok ben foto koyarken birazcık dağıttım görselleri yarın düzenleyeceğim dağınık görüpte bitti mi demeyin abim keser beni  ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Kargo Firmaya Ait

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
şuan firmanın sitesini açamıyorum ama geçen ziyaret ettiğimde çok güzel yüzükler vardı 20 tl ye çanta vardı  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
Bende geliyorum :)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
şuan firmanın sitesini açamıyorum ama geçen ziyaret ettiğimde çok güzel yüzükler vardı 20 tl ye çanta vardı  :)

ara ara hatalar alıyorum bende sitelerini açarken sanırım sağlayıcılardan ama şuda var yeni ürünler ekliyorlar onun içinde kapatılıyor olabilir

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
Bende katıldım şimdi, sitede problem mi var hala yorumu ilk gönder dediğimde gitmiyor tekrar deneyince yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir yazdı

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Bende katıldım şimdi, sitede problem mi var hala yorumu ilk gönder dediğimde gitmiyor tekrar deneyince yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir yazdı

Hata yok onayladım bütün yorumları. Kendini bilmez kişiler olabiliyor hakaretler veya dafa farklı yorumlar gelebiliyor bunun için onay siztemi kullanıyoruz

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Arkadaşlar hergün yeni yeni ürünler ekleniyor işte kampanyamızdan kazanabilecekleriniz

daha neler neler Katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Arkadaşlar son 3 güne + çekiliş hakları için kampanyamızı paylaşıp linklerini başına + koyaraak yorumlarınıza ekleyebilirsiniz