ama sadece 15 reklam fln izleyip puan aldım.. diğer reklamlar zamanla açılır heralde
ama sadece 15 reklam fln izleyip puan aldım.. diğer reklamlar zamanla açılır heralde
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Bu sitede reklam izleme sınırı yok. İstediğin kadar izleyebilir ve sanal mağazada puanının yeterli olduğu hediyeleri kazanabilirsin.
O izlemiş olduğunuz reklamlar hergün izleyerek puan kazanabilirsiniz ayrıcavideoda anket bölümüde var onlarıda doldurursanız onlarda puan kazandırıyor ve bundan sonda alt üye bulmaya bakın
O izlemiş olduğunuz reklamlar hergün izleyerek puan kazanabilirsiniz ayrıcavideoda anket bölümüde var onlarıda doldurursanız onlarda puan kazandırıyor ve bundan sonda alt üye bulmaya bakın 
anketleri de yaptım.. peki o reklamları günde 1 kez mi izleyebiliyorum ? siteyi ayrıntılı okudum aslında ama bu konuda birşey okuduğumu hatırlamıyorum..
anketleri de yaptım.. peki o reklamları günde 1 kez mi izleyebiliyorum ? siteyi ayrıntılı okudum aslında ama bu konuda birşey okuduğumu hatırlamıyorum..
Günde 10 tane reklam seyredebiliyosunuz aslında asıl amaç üye getirmek siteye birşeyler kazanmak istiyosanız.Bol şanslar.
üye olmayan kaldıysa Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin şuna üye olabilir mi? üye olursa bi zahmet profilinide düzenleyebilir mi?
(yüklenmesi uzun sürebilir normaldir,,, tc nonuzu sallayın 11 rakam sallasanız yeter

)