Her Gün Kampanya
Türkiye'nin en büyük kampanya forumu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Hergün Kampanya
Facebook
Twitter
Yardım
Takvim
Kampanyalari Incele
Kampanyalarda Ara
Takip Ettiklerim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Her Gün Kampanya
»
Kampanyalar
»
Biten Kampanyalar
(Moderatör:
gamzemehmet
) »
Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanmak ister misiniz?
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanmak ister misiniz? (Okunma sayısı 1482 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
talbaycan
Yeni Kampanyacı
Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanmak ister misiniz?
«
:
10 Haziran 2011, 00:32:47 »
Facebook`ta doga yurtdisi egitimi arayin ve detaylari ogrenin.
dersyolu
Usta Kampanyacı
Ynt: Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanmak ister misiniz?
«
Yanıtla #1 :
10 Haziran 2011, 00:41:20 »
teşekkürler
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.
devrim1986
Usta Kampanyacı
P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanmak ister misiniz?
«
Yanıtla #2 :
10 Haziran 2011, 00:47:36 »
Yarisma - Konusan Sozluk Odullu
Bircok kisinin hayalidir yurtdışı eğitim. Bu hayaliniz Doga Yurtdisi Egitim Danismanlik ile kolayca gerçekleşiyor. Yurtıdışı eğitimin gereklilik halini aldığı günümüz de sizden istediğimiz şu:
Yurtdışı eğitimin gerekliliği ile ilgili fikirlerinizi bir yorum şeklinde albüme eklediğimiz herhangi bir Londra fotosunun altına yazin ve sonra size ait olan bu fotoğrafı arkadaşlarının beğenmesini sağlayin. Bir resme ilk yorumu yazan, o resmin sahibi olur.
30 Haziran 2011 saat 23.59`a kadar en cok begeni alan resim ve yorum, bir adet Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanacak.
Link :
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun
veya
giris yapin
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...
talbaycan
Yeni Kampanyacı
«
Yanıtla #3 :
10 Haziran 2011, 23:38:13 »
yarismamiz devam ediyor
talbaycan
Yeni Kampanyacı
«
Yanıtla #4 :
11 Haziran 2011, 12:34:35 »
katilimlarinizi bekliyoruz, gercekten cok guzel bir hediye
meyosh
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #5 :
12 Haziran 2011, 00:32:10 »
tesekkurler cok guzel bir hediye ancek,begenili yarismalarda cok hile yapiliyor. en iyisini firmanin olusturdugu bir ekip secse daha adil olur gibi geliyor bana
talbaycan
Yeni Kampanyacı
«
Yanıtla #6 :
12 Haziran 2011, 02:52:28 »
Kampanyamizda kesinlikle bir hile yoktur.Tek amacimiz isimizi mumkun oldugu kadar fazla kisiye duyurmak. Bunun icinde bu odulu severek veriyoruz. Güvenle katilabilirsiniz
borty
Acemi Kampanyacı
«
Yanıtla #7 :
12 Haziran 2011, 10:25:08 »
Lütfen konuyu yükseltmeyin yeni yarışmaları göremiyoruz arkaya kayıyor...
Flood yapmak yasak..
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Her Gün Kampanya
»
Kampanyalar
»
Biten Kampanyalar
(Moderatör:
gamzemehmet
) »