Gönderen Konu: Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanmak ister misiniz?  (Okunma sayısı 1482 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı talbaycan

• Yeni Kampanyacı
  • *
Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanmak ister misiniz?
Facebook`ta doga yurtdisi egitimi arayin ve detaylari ogrenin.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
teşekkürler :)
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿

Yarisma - Konusan Sozluk Odullu
Bircok kisinin hayalidir yurtdışı eğitim. Bu hayaliniz Doga Yurtdisi Egitim Danismanlik ile kolayca gerçekleşiyor. Yurtıdışı eğitimin gereklilik halini aldığı günümüz de sizden istediğimiz şu:

Yurtdışı eğitimin gerekliliği ile ilgili fikirlerinizi bir yorum şeklinde albüme eklediğimiz herhangi bir Londra fotosunun altına yazin ve sonra size ait olan bu fotoğrafı arkadaşlarının beğenmesini sağlayin. Bir resme ilk yorumu yazan, o resmin sahibi olur.

30 Haziran 2011 saat 23.59`a kadar en cok begeni alan resim ve yorum, bir adet Poly Lingua ET-400N Ingilizce - Turkce Elektronik Sözlük kazanacak.

Link : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı talbaycan

• Yeni Kampanyacı
  • *
yarismamiz devam ediyor

Çevrimdışı talbaycan

• Yeni Kampanyacı
  • *
katilimlarinizi bekliyoruz, gercekten cok guzel bir hediye

Çevrimdışı meyosh

• Acemi Kampanyacı
  • **
tesekkurler cok guzel bir hediye ancek,begenili yarismalarda cok hile yapiliyor. en iyisini firmanin olusturdugu bir ekip secse daha adil olur gibi geliyor bana

Çevrimdışı talbaycan

• Yeni Kampanyacı
  • *
Kampanyamizda kesinlikle bir hile yoktur.Tek amacimiz isimizi mumkun oldugu kadar fazla kisiye duyurmak. Bunun icinde bu odulu severek veriyoruz. Güvenle katilabilirsiniz

Çevrimdışı borty

• Acemi Kampanyacı
  • **
Lütfen konuyu yükseltmeyin yeni yarışmaları göremiyoruz arkaya kayıyor...

Flood yapmak yasak..