0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir al sat bölümünü görebilmek için yaptığım şaklabanlıklara bak ya..... ne satın alacaksınız veya satacaksınız ben size yardımcı olayım mesela bende wii var ipod touchunuz varsa takas yapabiliriz ciddimi ya wii'n mi var bende çok istiyorum var tabi ancak geçen kardeşime touch kazandım bende yok şimdi biri yer biri bakar durumu olunca ben de touch istiyorum bendede touch var 2. el ama hediye gelmişti anlasabiliriz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir al sat bölümünü görebilmek için yaptığım şaklabanlıklara bak ya..... ne satın alacaksınız veya satacaksınız ben size yardımcı olayım mesela bende wii var ipod touchunuz varsa takas yapabiliriz ciddimi ya wii'n mi var bende çok istiyorum var tabi ancak geçen kardeşime touch kazandım bende yok şimdi biri yer biri bakar durumu olunca ben de touch istiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir al sat bölümünü görebilmek için yaptığım şaklabanlıklara bak ya..... ne satın alacaksınız veya satacaksınız ben size yardımcı olayım mesela bende wii var ipod touchunuz varsa takas yapabiliriz ciddimi ya wii'n mi var bende çok istiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir al sat bölümünü görebilmek için yaptığım şaklabanlıklara bak ya..... ne satın alacaksınız veya satacaksınız ben size yardımcı olayım mesela bende wii var ipod touchunuz varsa takas yapabiliriz
Bir al sat bölümünü görebilmek için yaptığım şaklabanlıklara bak ya.....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir al sat bölümünü görebilmek için yaptığım şaklabanlıklara bak ya..... ne satın alacaksınız veya satacaksınız ben size yardımcı olayım mesela bende wii var ipod touchunuz varsa takas yapabiliriz ciddimi ya wii'n mi var bende çok istiyorum var tabi ancak geçen kardeşime touch kazandım bende yok şimdi biri yer biri bakar durumu olunca ben de touch istiyorum bendede touch var 2. el ama hediye gelmişti anlasabiliriz kuzum vatanda d&r'dan daha ucuz ama acaba beğenmem mi oynamam mı diye tereddüt ettiğim için bi türlü gidip alamadım
wii değilde "xbox kinect" tavsiyemdir.bu arada yeni wii konsolu çıkacak diye bu aralar bayağı ucuzladılar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwii değilde "xbox kinect" tavsiyemdir.bu arada yeni wii konsolu çıkacak diye bu aralar bayağı ucuzladılar.o normal xbox'a bağlanıyo dimi xbox var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinwii değilde "xbox kinect" tavsiyemdir.bu arada yeni wii konsolu çıkacak diye bu aralar bayağı ucuzladılar.o normal xbox'a bağlanıyo dimi xbox var sen al wiiyi en iyisi o istersen ben de var bu arada