Gönderen Konu: Loreal Paris Miss Like 2011-Destek  (Okunma sayısı 8124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Loreal Paris Miss Like 2011-Destek
« Yanıtla #40 : 08 Haziran 2011, 23:41:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Resmimi göremedim kaldırmışlar mı ya şok oldum?Kendi resmimi ekledim nasıl olur >:(

ben gündüz göremedım seni..  hatta yazacaktım sana neden yoksun diye,  baktım arkadaşlar burada oy verdık vs demiş herhalde bende görünmüyor dedim..
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 08 Haziran 2011, 23:45:23 »
Resmimi göremedim kaldırmışlar mı ya şok oldum?Kendi resmimi ekledim nasıl olur >:(

ben gündüz göremedım seni..  hatta yazacaktım sana neden yoksun diye,  baktım arkadaşlar burada oy verdık vs demiş herhalde bende görünmüyor dedim..
Niye yaparlar bunu ya o kadar zamanımı ayırdım buna, üstelik kendi fotoğrafım >:( napabilirim arkadaşlar fikir verin

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 08 Haziran 2011, 23:56:29 »
imzana tıklayınca görünüyorsun ???
Bir kimse kendisini feda edecekse, feda ettiği şey feda ettiğine değmeli. Aksi halde feda hebâ olur...

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #43 : 09 Haziran 2011, 00:02:51 »
Ben de şaşırdım göremeyince hatta buraya yazayım dedim hep ama oy verilebiliyor diye karışıklık olduğunu düşündüm.Oy verme durumunu etkilemesin diye de yazmadım buraya.O boya küpü dediğimiz fake olan resim bile duruyor.Niye kaldırdılar ki seni ?
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 09 Haziran 2011, 00:05:51 »
burdaki linke tıklayınca resmin çıktı oy da verdim sonra en beğenilenlere baktım yoktun ama puanı senden düşük olanlar vardı bende geç güncelleniyor olabilir diye falan düşünmüştüm ::)
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2011, 00:20:11 Gönderen: asiceylan »
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 09 Haziran 2011, 00:09:50 »
o kadar sahte resim varken seninki ne mi sıra gelmiş nasıl iş yapıyolar anlamak zor  :(

Çevrimdışı gülale

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 09 Haziran 2011, 00:12:47 »
Ama silseler imzasına tıklandığında çıkmazki resim. hera dün senin gece bir resmin daha eklendi, yenı eklenenlerde görmüştüm, acaba 2 tane var diye birni mi sildiler bende anlam veremedım, duvarına yazıp soralım bakalım..

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #47 : 09 Haziran 2011, 00:23:43 »
arkadasım ben seni bugun oyladım 102 oldun..sen değilsen kimi oyladım peki ???

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 09 Haziran 2011, 07:52:57 »
Ben de şaşırdım göremeyince hatta buraya yazayım dedim hep ama oy verilebiliyor diye karışıklık olduğunu düşündüm.Oy verme durumunu etkilemesin diye de yazmadım buraya.O boya küpü dediğimiz fake olan resim bile duruyor.Niye kaldırdılar ki seni ?
Canım bende ona anlam veremedim o sahte resimler dururken benim kendime ait olan resmimi nasıl kaldırırlar moralim çok bozuldu  :( 
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.Şimdide sayfalarına giremiyorum hata veriyor bende anlamadım gitti bu işi.Resmi yükleyemediğim için bi resim daha yollamıştım belki onu kabul etmediler bunu kabul ederler diye onların hatası değil mi bu 2 gün bekledim resmim sayfalarına yazınca yayınlandı 1 gün sonrada siliniyor

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 09 Haziran 2011, 07:58:08 »
Resmin kaldırıldı mı  ??? ben oy verdiğimde duruyordu  :o