son günlerde sur da su fıyat burda bu fıyat karar veremedımm kullanan arkadaslar yardım cı olabilirmi bırde en ucuz fıyat nerededir..
son günlerde sur da su fıyat burda bu fıyat karar veremedımm kullanan arkadaslar yardım cı olabilirmi bırde en ucuz fıyat nerededir..
ben pek itimat etmiyorum bu tür maskelere.. Pembe maske reklamlarında kullanılan yıldızlardan bazıları dava açmışlar firmalara, böyle bir ürün kullanmadıklarını kendilerini alet ettiklerine dair..
ama memnun kalanlar var ise paylaşabilir tabi..
haklısın canım son 2 haftadır reklem reklam üstüne kulanmak ıcın tereddütte kaldım
iyice araştırmanı tavsiye ediyorum..
Yıllardır kullandığım tek maske Kil maskesi..
bende çok merak ediyorum bu pembe maskeyi internette baktım fiyatları o kadar farklıki bi yerde 39 tl diğerinde 89 tl
faydalı birşeyse benim de acaip ihtiyacım var, ama beklemede ve kararsızım alsam mı almasam mı? gerçek bir tecrübe bekliyorum...
bende merak ediyorum o yüzden blogumda kampanya var pembe maske veriyoruz inşallah o zaman deneyeceğim bence önce blogları deneyın olmazsa alırsınız bırde benden sıze tavsıye ucuzunu almayın ben best fmden altın cılek aldım normalı 70 tl idi sanırım ben 3 tanesınız79 tl ye aldım pişmanım