Demetevlerde oturduk biz baya o zaman simdiki durumumuz da yoktu malesef,soba yakardik annem cok yogun calisirdi teyzemlere giderdim bana yemek vermezdi bağirirdi hep,ozlerdim annemi o zaman iki teyzemde ayni apartmanda oldugumuz halde beni istemezlerdi kovarlardi anneme ise beni sikayet ederlerdi annem bir de bagirirdi ustune.bir gun teyzem isim var diye cikti gitti evde sobayi yakmadan dondum kaldim oyle,elimi kazagimin icine koyuyorum yok olmuyor cocuklarindan birinin yatagina girsem gelir bozdun diye kizardi bilirdim cekemezdim onu tuttum sobanin yanina gittim defterlerimi yirttim icine attim kibriti aldim attim icine agliyorum bir yandan da,yaktim sobayi aksam annem geldi ama ben hastayim nasil kendimde degilim annem aldi goturdu doktora siz bu cocugiu öldurmek mi istoyorsunuz demis doktor sonra annem artik boynuma asti anahtarimi yeni defterler aldi bana,soze niye mi anlatiorum bunlari annem iyi bir yerde calisiyor benim,hersey mevki olmuyor ne zaman soba gorsem hastalandigim gun gelir aklima uzulurum