Gönderen Konu: Dominos Pizza  (Okunma sayısı 7653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Ynt: dominos pizza
« Yanıtla #50 : 23 Mayıs 2011, 22:05:58 »
boşverin ya 3,5 tl lik birşey verecek evde kalmış kızı gözümüze sokar gibi her defasında burcu karşımızda birde pizza reklamı iyice acıktırıyorlar kazansan ne olacak ki ilk önce bulunduğun şehirde dominos şubesi olacak,o şube eve teslimat yapacak ,teslimat yaptığı şehirde teslimat yaptığı mahallede oturman lazım ,internetden en az 7,5 tl lik bir sipariş veriyorsun ve hediye kodunu giriyorsun ama   siparişi tamamla dediğin zamanda hata vermeyecek yoksa alamazzssın 3,5 tl lik peynirli ekmeklerini.  ::)

Çevrimdışı LeadRi61

• Usta Kampanyacı
Ynt: dominos pizza
« Yanıtla #51 : 23 Mayıs 2011, 22:09:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
boşverin ya 3,5 tl lik birşey verecek evde kalmış kızı gözümüze sokar gibi her defasında burcu karşımızda birde pizza reklamı iyice acıktırıyorlar kazansan ne olacak ki ilk önce bulunduğun şehirde dominos şubesi olacak,o şube eve teslimat yapacak ,teslimat yaptığı şehirde teslimat yaptığı mahallede oturman lazım ,internetden en az 7,5 tl lik bir sipariş veriyorsun ve hediye kodunu giriyorsun ama   siparişi tamamla dediğin zamanda hata vermeyecek yoksa alamazzssın 3,5 tl lik peynirli ekmeklerini.  ::)
Güzel demişsin aynen katılıyorum. zahmetine değmiyecek bir yarışma olmuş.hele her toptan sonra burcunun çıkması sinir katsayılarını artıyor. zaten tv'de 3 reklamın 1'inde  burcuyu görüyoruz

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dominos Pizza
« Yanıtla #52 : 06 Haziran 2011, 17:23:50 »
soru geldi cevap 4 sanırım

Çevrimdışı 16gardiyan16

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 06 Haziran 2011, 19:02:26 »
Ben kazandım yukarıda bir arkadaşın dediği gibi 7.5 tl lik sipariş vererek eve gönderiyorlar ama gidip oradan hediye kodunu söyleyerekte alabiliyorsun
Adamlığı üç kelime ile tarif et deseler; "Mustafa Kemal Atatürk" derim.

Çevrimdışı tanzerhar

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 06 Haziran 2011, 19:04:44 »
hediye kodunu söyleyerek alınamıyor  ;) 7,5 tl lik siparişle ancak alabilirsin