bu sabah mersin de mezitli migros un önündelerdi.sabah erkenden kalkıp gittim sıranın enn önüne geçip bekledim yaklasık 1,5 saat boyunca saatin 11 olmasını bekledim.ama sonunda bezimi aldım 
hehe ben de ordaydım. beni görevliyle kavga ederken gördün mü

saat 10da başlıyo diye biliyodum ben. 10 olmadan gittim. sıra filan yoktu. oh dedim hemen alır gideriz. dediler 11de başlayacak. adamla tartıştık saat konusunda. zaten dedi şu an bezlerin büyük bedenleri gelmedi. biz de kızın yılsonu gösterisine gidecektik. 1 saat beklememek için mecbur eve gittik. gösteriye giderken uğrar alırız dedim. saat 12 gibi tekrar gittik. anaaaa sıra olmuş millet. dedim bunu beklersek 1 saat bekleriz gösteriye de geç kalırız. adamın yanına gittim dedim ben başıma geleni biliyodum sıraya bak dedim. adama dedim gösteriye geç kalacaz şimdi. kızı da folklor kıyafetiyle görünce arabanın arkasına getirin arabayı orada verelim dedi. 3 tane aldık
beklesem en önde olurdum ama beklemeye vaktim yoktu. düşünsene areka arkaya bekliyoz haberimiz yok
Bugün sabah saat 8.30 a saat kurup gittik 10 da ankamall a ve aldık bezimizi ama 1 kişiye 1 tane verdiler pis gıcıklar o kadar yol tepti millet etraftada yardım istenilebilecek tipte şahıslar yoktu bende 2 tane alıp döndüm eve