0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bi de şöle bişe var canımmesela bizim modem kablosuz ama telden nete girme seysi kapalı sanırım ben bizim modemden giremiyorum şifre soruo sifre fln tamam ama girmio nedense bi ayarı vardır kesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi de şöle bişe var canımmesela bizim modem kablosuz ama telden nete girme seysi kapalı sanırım ben bizim modemden giremiyorum şifre soruo sifre fln tamam ama girmio nedense bi ayarı vardır kesin Modem hangi marka ?
nokia 5800 benimkisi wifi 3g dokunmatik daha ne istiosun geçen sene 470 civarında aldım yine aynı fiyat 8 gb kart hediye 1 ay ücretsiz navigasyon veren yerler vardı navigasyon var ayrıca adres buluyorsun yada bulundugun yeri söylüyor sana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbi de şöle bişe var canımmesela bizim modem kablosuz ama telden nete girme seysi kapalı sanırım ben bizim modemden giremiyorum şifre soruo sifre fln tamam ama girmio nedense bi ayarı vardır kesin Modem hangi marka ?huawei İlk defa duydum bende ttnetin verdigi eski airties var onla idare ediyorum üyeliği yenileyincede a tp link verdiler ama Cd'sinde resimli göstermesi lazım wireles sifre ayarlarını filanvar mı bi caresi söle yapıp gireym
ebru samsungun dokunmatik ekranlı bi telefonuda var star wifi ben onuda begeniyorum kardesimin telefonuydu klavyesiz dusunursen onada bakabilirsin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin pembe rengi güzel almaya karar verirsen