0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinee cok pahalı urun bence siz kullanıcaksnz bnlarıı ben yarı fiyatına vermeye razıydım ama :/
ee cok pahalı urun bence siz kullanıcaksnz bnlarıı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinee cok pahalı urun bence siz kullanıcaksnz bnlarıı ben yarı fiyatına vermeye razıydım ama :/mp3 takas ederdim ama çeyrek fiyatndan biraz fazlaı falan oluyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinee cok pahalı urun bence siz kullanıcaksnz bnlarıı ben yarı fiyatına vermeye razıydım ama :/mp3 takas ederdim ama çeyrek fiyatndan biraz fazlaı falan oluyo mp3 kazanıcam ben bugünn hem sana kurbann olsun kuzumm
Elbiseleri yada gri babeti yada takıları düşünürseniz takas için buna talibim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindibim düşecek şekilde bakarım paramın olmadığı aklıma gelir bir de takas edilecek bişey kazanmadığım... Ama sen de epey birşeyler kazanıyorsun ağlama nolur canım en yakınlaırm bıle bılıyor ıkı seyı o kadar ıstıyorum kı bırı bunlar bırı BENETINT allık..hanı taktım ıkısıne...ama bunu alacak ne param ne de takas edebılecek urunum var...cok acıtasyon oldu bea...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindibim düşecek şekilde bakarım paramın olmadığı aklıma gelir bir de takas edilecek bişey kazanmadığım... Ama sen de epey birşeyler kazanıyorsun ağlama nolur
dibim düşecek şekilde bakarım paramın olmadığı aklıma gelir bir de takas edilecek bişey kazanmadığım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindibim düşecek şekilde bakarım paramın olmadığı aklıma gelir bir de takas edilecek bişey kazanmadığım... Ama sen de epey birşeyler kazanıyorsun ağlama nolur canım en yakınlaırm bıle bılıyor ıkı seyı o kadar ıstıyorum kı bırı bunlar bırı BENETINT allık..hanı taktım ıkısıne...ama bunu alacak ne param ne de takas edebılecek urunum var...cok acıtasyon oldu bea... Benefınt allık degıl ama orjınal pudrası var bende dusunursen