0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben numaralı kullanıyorum, öyle istedim. acaba 1 çift mi yoksa 1 kutu mu gönderecekler?1 çift gönderirler sanırım , ben 2 kişi adına kazandığım için 2 renk tercih ettim
ben numaralı kullanıyorum, öyle istedim. acaba 1 çift mi yoksa 1 kutu mu gönderecekler?
bu bitti mi arkadaslar ? bende lens istiyorum ,devam ediyorsa biri linki verebilir mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhareli gri ve hareli mavi olarak tercihlerimi yapıp mail gönderdim inşl. en kısa sürede lenslerime kavuşurum
Ben de diğerhediyeler için katılmıştım lens çıkmış ne yapacaksam artık.
ben de kazanmışım. lens hiç kullanmadım gözlük reçetesini kabul ederlermi ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhareli gri ve hareli mavi olarak tercihlerimi yapıp mail gönderdim inşl. en kısa sürede lenslerime kavuşurum Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de diğerhediyeler için katılmıştım lens çıkmış ne yapacaksam artık.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de kazanmışım. lens hiç kullanmadım gözlük reçetesini kabul ederlermi ki arkadaşlar benim lenslerim hala gelmedi..herkesin geldi mi?ona göre telefon edeyim.