ben buzdolabı kazanmıstım kazanmadımı iddia etmiştiler sikayet ettim ve telefonla aradılar 10 gün içinde gönderecegini söylediler tskler efes pilsen
anneme ve bana 2 T-shirtüm 3 takvimim geldii S beden geldi ama giydim T-shirt oldu banaa

:D
Kargocu beni sormuş anneme evde değil demiş annemin ismini söylemiş bu sizsiniz galiba demiş ne var bunda baktım baktım anlamadım baya da yoruldum demiş

:D

yakında kargocular ayaklanacak gibiii
Dert demeyelimde değişmeyen tatlarda adını sürekli görünce haliyle konuşuldun
Bu nasıl forumdur ki. Eleştiri yapıldığı zaman hazmedilemeyip mesajlar siliniyor. Hakkımda konuşuyorsunuz ve bana söz hakkı vermiyorsunuz. Dün akşam yazdığım tüm mesajlar neden silindi?
Herkes okusun diye buraya tekrar açıklama yazıyorum. O oyunda sizlerin dediği gibi düzinelercde dolap ve düzinelerce t-shirt vs kazanmadım. 1 dolap, 3 t-shirt, 2 takvim ve 1 açacak kazanmıştım. İsmimi listelerde gördünüz diye sallamışsınız habire. Efesçilere yaptığım açıklamayı sizede yapayım, ben o yarışmada 180 kişiye davet yaptım ve 40 kadarı geri döndü (aklımda öyle kalmış aşağı yukarı öyle ir rakamdı). Kaldı ki 40 kişi benim için çok az bir rakam. 1 fotoğrafta günün birincisi olmuştu. Sanırım 20 kadar oyla. Sizlerden fazla imkanlara sahip olabilir bunu hazmedin. Efesçilere dediğim sabahtan akşama kadar benim 1 mesajımla hareket edecek 100'lerce kişi bulabilirim. Daha fazla uzatmak istemiyorum.
Beni şikaye ettiniz attırdınız inşallah içiniz rahatlamıştır. 2 isim ezberleyipte şikayet ederek kendinizi ve size uyup hareket eden efesçileri çok zeki sanmayın.