0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akşam üzeri 2 kere aramışlar ama duymamışım acaba bu numara nereye ait bilginiz varmı :0216 578 65 12
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAkşam üzeri 2 kere aramışlar ama duymamışım acaba bu numara nereye ait bilginiz varmı :0216 578 65 12 dostum nivea benide aradılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAkşam üzeri 2 kere aramışlar ama duymamışım acaba bu numara nereye ait bilginiz varmı :0216 578 65 12 dostum nivea benide aradılar Tüh tekrar ararlar mı acaba ?
Peki çok teşekkür ederim
Bir soru daha Ben hem 8x4'ten hemde nivea for men'den aynı anda kazandım bu iki şıktan hangisi için aradılar sizi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir soru daha Ben hem 8x4'ten hemde nivea for men'den aynı anda kazandım bu iki şıktan hangisi için aradılar sizi for men için öbürünün bitmesine daha var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir soru daha Ben hem 8x4'ten hemde nivea for men'den aynı anda kazandım bu iki şıktan hangisi için aradılar sizi for men için öbürünün bitmesine daha var tamam şimdi oldu iyi geceler