0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cevapların bazıısını bulamadımmesela notr dame olan sorunun cevabı ne?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDemek istediğim forumda uzun süredir şikayet ediliyorsun yaptıgın yorumlarda ve bizde siliyoruz.En azından bundan sonra bu şekilde atışmalar olmaz.Yönetim olarak bu konudan biraz rahatsızlık duyuyoruz.Ama forumda ceza vermek istdeiğimiz en son şey. An itibari ilede 1 den fazla hediye kazandınız.Bari bundan sonraki mesjlarınızda bu şekilde kazanan kişilere hakaretler etmeyelim.Kim ne kadar kazanırsa kazanır buna kimse karışamaz.Kişi kazandığı sevincini burada paylaştığında bu sevince ortak olmak yerine onu pişman etmeye çalışmak hoş bir davranış değil.Bu arada tebrikler..belli noktadan sonrası aç gözlülüğe giriyor ama bunu soylemek benim ne görevim nede haddime bende huzur bozmak istemem haklısınız.anlayışınız için teşekkürer ederim.
Demek istediğim forumda uzun süredir şikayet ediliyorsun yaptıgın yorumlarda ve bizde siliyoruz.En azından bundan sonra bu şekilde atışmalar olmaz.Yönetim olarak bu konudan biraz rahatsızlık duyuyoruz.Ama forumda ceza vermek istdeiğimiz en son şey. An itibari ilede 1 den fazla hediye kazandınız.Bari bundan sonraki mesjlarınızda bu şekilde kazanan kişilere hakaretler etmeyelim.Kim ne kadar kazanırsa kazanır buna kimse karışamaz.Kişi kazandığı sevincini burada paylaştığında bu sevince ortak olmak yerine onu pişman etmeye çalışmak hoş bir davranış değil.Bu arada tebrikler..