arkadaşlar çoğu kişinin hakkını yiyorlar okadar yalvar takar 1190 yaptım tamamen kaydımı silmişler meltem2780 idi nikim şuan böyle bi kayıt yok deniyo böyle bişey ne gördüm ne duydum ben iletişim bölümüne yazdım şikayet var comada yazacağım sizde tepkinizi dile getirin lütfen baskıcı olmassak hak yeniyo ortada LÜTFEN DUYARLI OLALIM Bİ ELİN NESİ İKİ ELİN SESİ MİSALİ LÜTFEN ARKADAŞLAR ŞİKAYETİMİZİ DİLE GETİRELİM saygılar
valla bende verdim bazılarına oy ama gerçekten silinenler var bazı isimler yok gözüküyor ???bazı puanlar gitmiş anlamadım
arkadaşlar çoğu kişinin hakkını yiyorlar okadar yalvar takar 1190 yaptım tamamen kaydımı silmişler meltem2780 idi nikim şuan böyle bi kayıt yok deniyo böyle bişey ne gördüm ne duydum ben iletişim bölümüne yazdım şikayet var comada yazacağım sizde tepkinizi dile getirin lütfen baskıcı olmassak hak yeniyo ortada LÜTFEN DUYARLI OLALIM Bİ ELİN NESİ İKİ ELİN SESİ MİSALİ LÜTFEN ARKADAŞLAR ŞİKAYETİMİZİ DİLE GETİRELİM saygılar
benide silmişlerdi sabah şimdi geri yüklemişler ablamı komple silmişler 2bin küsürdü ama iletişim asla geri dönüş yapmıyor
kızlararasında oylarım yüklenmiş hile yapmadıgım anlaşılmıştır arkadaşlar oy verebilirsiniz tekrardan
diğerlerinin saati gelenlerede verdim oy arkadaşlar başarılar
oylarınız gönderildi arkadaşlar.