Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ARK DESTAĞİNİZİ BEKLİYORUM GÜLDENİZ ark. büyük harfle yazın
Ben bu gidişle oylamayla falan bir şey kazanamayacağım eğer aranızda üye olmayan varsa bnm davetimle üye olup braunu kazanmama yardım ederseniz sevinirim
katıldım teşekkürler kampanya destekte konu açtım oylarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
Kayit olun veya
giris yapin aramaya adavapuru yazıp oy verirseniz sevinirim
Kayit olun veya
giris yapin arkadaşlar bende ilk defa oylamı bi yarışmaya katıldım yardımcı olursanız çok sevinirim elimden gelebildiğince bende oy isteyenlere yardımcı oldum olacağımda nikimde aynı meltem2780
Kayit olun veya
giris yapin arkadaşlar bana oy verin beni de desteklerseniz sevinirim
kullanıcı adım: reyhani76
Üye olacak arkadaslarım bana özelden mailinizi atarsanız size davet yollayayım hedefim haftada en cok üye geitren olmak simdiden teşekkürler...
arkadaslar ben dun yolladım hayla onay beklıyo dıyo anlamadım bıde sıze oy vermek ıstesek burda sadece top10 gosterıyo sızın rumuzunuzu nerden bulupda oy vercez anlıyam varsa acıklarmı acaba
verdiğimiz linklere tıklarsan arkadaşım ordan oy verebilirsin imza olan bölümdede link var
Kayit olun veya
giris yapin kızlar burdan link çıkmıyo hiç birimizin direk başa atıyo en iyisi kullanıcı adıyla aratmak benmim nick meltem2780 sizlerde nick yazın oylayalım